Jaunieji rokeriai iš Italijos „Maneskin“ per naktį tapo tikromis žvaigždėmis ir atsidūrė tarptautinio pramogų pasaulio dėmesio centre. Ir už tai reikia dėkoti triumfui „Eurovizijos“ dainų konkurse. Daina „Zitti e bouni“ tiesiog pakerėjo Europos klausytojus, artimiausius konkurentus palikdama toli už nugaros. Charizmatiški jaunieji muzikantai sužavėjo ne tik muzikiniu talentu, bet ir išskirtine išvaizda. Bosine gitara grupėje grojanti Victoria de Angelis – ryški ne tik grupės narė, bet ir asmenybė.


Victoriai – 21 metai. „Maneskin“ grupę sudaro bičiulių kompanija, kartu jie muzikuoti pradėjo būdami vos šešiolikos. Pirmieji koncertai buvo pasirodymai tiesiog gatvėse. Jaunoji bosistė gitarą pirmą kartą į rankas paėmė būdama aštuonerių ir nuo tada jos nebepaleido. Nors ir gimė Romoje, Victoria kilusi iš Danijos. Grupė pavadinta danų kalbos žodžiu, reiškiančiu mėnesieną, būtent Victorios garbei. Vienintelė grupės mergina niekada nelieka nepastebėta. Jai patinka drąsus įvaizdis ir ryškus makiažas.


2021-ųjų vasario mėnesį leidiniui „Corriere della Sera“ mergina teigė esanti biseksuali – ją traukia ir vyrai, ir moterys, o praeitais metais, pasak žiniasklaidos, ji buvo užmezgusi santykius su paslaptinga moterimi, vardu Naca.


Mergina ne kartą poruota su grupės „Maneskin“ lyderiu Damiano Davidu, tačiau abu visada neigė bet kokius romantinius ryšius. Nuo tada, kai pradėjo muzikinę karjerą, tiek Damiano, tiek Victoria daugybę kartų girdėjo, jog tarp jų tvyranti chemija akivaizdi, bet jaunieji muzikantai iš to tik pasijuokdavo. Neseniai dainininkas ir grupės lyderis oficialiai instagrame pristatė savo mylimąją, su kuria kartu jau kelerius metus.


Štai ką V. de Angelis yra sakiusi apie dar vieną gandų porciją, esą, ją ir Damiano šis tas sieja: „Mūsų santykis labai intymus, tačiau ne fizine prasme. Mes daugiau nei draugai, mes kaip brolis ir sesuo. Tai tikrai ypatinga“.


Victoria yra prisipažinusi, jog yra turėjusi santykius su merginomis: „Esu turėjusi ne vieną nuotykį ir romaną su merginomis, man tai labai patiko. Žmogaus lytis man visai nesvarbi. Svarbiausia yra ryšys su konkrečiu žmogumi“.


Per tą patį interviu „Cosmopolitan“ žurnalui, mergina prisipažino, jog jai labiau patinka moteriškos lyties gerbėjų dėmesys ir paaiškino, kodėl: „Vyriškos lyties gerbėjai ne tokie iniciatyvūs kaip merginos. Jie negalvoja, kad galima vien pabandyti ir, jeigu nepavyks, tai ne pasaulio pabaiga. Jie labiau rezervuoti. O merginos aktyvesnės, dažniau rašo ir kitaip reiškiasi socialiniuose tinkluose“.


Victoria De Angelis Italijoje labai greitai tapo be proto populiari. Praėjus metams nuo grupės atsiradimo, „Maneskin“ nusprendė dalyvauti šalies „X Factor“ programoje. Rokeriai pasiekė finalą ir liko antri. Nuo tada grupę lydi sėkmė. Šiais metais „Maneskin“ laimėjo San Remo muzikos festivalį, gavo teisę dalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurse, kurį taip pat laimėjo. Šiuo metu grupės bosistės instagramo paskyra turi beveik pusantro milijono sekėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)