Ir ši jų laisvė, kaip paaiškėjo, buvo tai, ko koronaviruso pandemijos išvargintai visuomenei dabar labiausiai reikėjo.

Muzikantai gali pasidžiaugti šlove ne tik muzikiniame pasaulyje, bet socialiniuose tinkluose. Pavyzdžiui, nuotrauka, kurioje merginų numylėtiniu tapęs grupės vokalistas Damianas Davidas spaudos konferencijoje demonstruoja laibas kojas, išplito žaibišku greičiu. Galbūt tai yra viena geriausių reklamų prancūzų dizaineriui Christian Laboutin?

Grupės lyderis ant „Eurovizijos“ scenos stojo avėdamas šio kūrėjo aukštakulniais, kurių kaina – maždaug 1700 eurų.

Visai Europai į atmintį įsirėžusius provokuojančius apdarus sukūrė Italijos mados namai „Etro“, „Maneskin“ įvaizdžiu besirūpinantys nuo tada, kai grupė išpopuliarėjo TV šou „X factor“, 2017-aisiais. Dizainerė Veronica Etro ir jos brolis Kean Etro bei stilistas Nicola Cerioni sukūrė kostiumus ir Sanremo festivaliui, kuriame grupė iškovojo kelialapį į „Euroviziją“.

Beje, grupės vokalisto Damiano džiaugsmo nugalėjus konkurse neatlaikė net ir dizainerių sukurti apdarai. Kurį laiką jis ir pats nepastebėjo, kad šokinėjant iš laimės jam plyšo kelnės. Socialiniuose tinkluose žaibiškai išplito vaizdo įrašas, kuriame įamžintas momentas, kai grupės lyderis, apimtas emocijų, prigulė ant laiptų scenoje. Tą akimirką grupės kolegė pamatė, kad jo kelnėse – skylė.

„O, tavo kelnės suplyšo, žmogau“, – pastebėjo Victoria. Į tai dėmesį atkreipę grupės nariai ir pats Damianas tik nusijuokė.

Spaudos konferencijoje atlikėjas pasirodė jau su visiškai suplėšytomis kelnėmis.

Dar viena stilinga įvaizdžio detalė, odinė striukė, kurią Damianas vilkėjo laukdamas rezultatų žaliajame kambaryje buvo specialiai jam sukurta mados ženklo „Georgette Pol“.

Specialiai Damianui buvo sukurtas ir prekės ženklo „0770“ odinis kaklo papuošalas, kurio kaina – 89 eurai.


Dar šeštadienį dainų konkurso eteryje Damiano sulaukė nemalonių kaltinimų – esą prie staliuko palinkęs italas galimai vartojo narkotikus. Grupė tokias spekuliacijas griežtai neigė ir dar šeštadienį buvo pasiruošę atlikti narkotikų testus, norint išsklaidyti visas abejones.

Pirmadienį Europos transliuotojų sąjunga (EBU) oficialiai paskelbė, kad grupė dainų konkurso metu nevartojo jokių narkotikų, o Damiano testo rezultatas – neigiamas.

Tą pačią dieną grupė, jau būdama Romoje, sudalyvavo laidoje „BBC Breakfast“, kurioje muzikantai neslėpė nusivylimo, kad šalia Damiano vardo nepelnytai atsidūrė žodis „narkotikai“.

Pats grupės vokalistas tikino, kad tokios spekuliacijos jį „tikrai įžeidė“, nes tai nustelbė jų svarbų laimėjimą.

Eteryje Damiano dar kartą patikino, kad tą lemtingą akimirką jis prie staliuko palinko tik dėl to, jog norėjo apžiūrėti ant žemės netikėtai nukritusią ir sudužusią stiklinę.

„Jaučiuosi tikrai įžeistas, manau, kad tokie dalykai kelia pasipiktinimą. Mes esame jauni žmonės, turintys didžiulę aistrą muzikai, ir tai iš tikrųjų nustelbia mūsų laimėjimą“, – eteryje kalbėjo vokalistas.

Kolegai antrino ir grupės narė Victoria, kuri teigė, kad tokie epitetai nuliūdino.

„Mes stengiamės skleisti savo muziką ir pozityvią žinutę, mes niekada nevartojome narkotikų, – BBC eteryje tikino muzikantė. – Mes tikrai nenorime skleisti kitokios žinutės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)