Pokalbio pradžioje S. Sobralis nustebino savo sugebėjimu kelias frazes ištarti lietuviškai. „Labas, kaip laikaisi?“ – klausė dainininkas.

„Esate unikalus ir aš labai norėjau jums tai pasakyti“, – kalbėjo V. Valiukevičius.

„Linkiu sėkmės šiame sudėtingame, daug pastangų reikalaujančiame konkurse. Perduodu jums visą savo energiją“, – į malonų pokalbį atsakė S. Sobralis.

Paprašytas pasidalyti patarimu, kurį galėtų neštis į finalo sceną, S. Sobralis pažymėjo nuoširdumo svarbą.

„Manau, kad svarbiausia būti nuoširdžiu su tuo, ką darai. Nuoširdžiu ir vertintojams, ir sau pačiam. Manau, kad žmonės tai labai gerai jaučia. Atsiprašau, gal tai ir nelabai įkvepia, tačiau tai viskas, ko galėčiau palinkėti“, – patikino S. Sobralis.

„Eurovizijos“ finale Lietuva pasirodys antrojoje šou pusėje – 18 numeriu.

Pirmajame pusfinalyje kelialapį į finalą iš viso pelnė 10 šalių: Norvegija, Izraelis, Rusija, Azerbaidžanas, Malta, Lietuva, Kipras, Švedija, Belgija, Ukraina.

Antrajame pusfinalyje paaiškėjo, kad kelionę „Eurovizijoje“ taip pat tęsia Albanija, Serbija, Bulgarija, Moldova, Portugalija, Islandija, San Marinas, Šveicarija, Graikija ir Suomija.

Finale savo vietą jau užtikrintai turi ir Italija, Nyderlandai, Ispanija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija bei Vokietija.

Šių metų dainų konkursas vyksta Roterdame, kur „The Roop“ su daina „Discoteque“ pasirodys finale. „Delfi“ rubrikoje „Eurovizija“ rasite karščiausias naujienas iš konkurso, jo užkulisių, žinovų nuomones bei vertinimus, interviu su dalyviais bei jų pristatymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)