„Paskaičiavau, kad „Eurovizijoje“ esu buvęs septynis kartus, o penkis iš jų su atlikėjais pasiekėme ir finalą. Nežinau, koks aš ekspertas. Tačiau šiemet užsiėmiau kitokia „ekspertize“. Žiūriu tik į statymus. Kaip vyksta pasikeitimai lažybininkų kontorose, kaip šalių pozicijos kyla ar leidžiasi. Turiu kelias pastabas, tačiau tikrai nieko blogo „The Roop“ pasakyti negaliu. Jie visą darbą atliko puikiai, komanda irgi viską padarė fantastiškai, daina skambėjo ne vienoje Europos šalyje, geltona spalva matėsi nuo Lietuvos bent jau iki Vokietijos. Šansų visada yra, nes negali žinoti, kas tą dieną atsitiks. Tačiau rezultatas bus toks, koks bus. Finalą turime, o dabar belieka laikyti kumščius. Tuo tarpu vyrams belieka atsipalaiduoti, ant scenos būti savimi ir pasilinksminti“, – patarė M. Tyla.

Paklaustas, kas, jo nuomone, pakišo koją į finalą nepatekusiems kaimynams – estams ir latviams, M. Tyla paprašė jokiu būdu nesilyginti su šiomis šalimis. „Mes esame galva aukščiau už juos. Turime lygintis nebent su geriausiais. „The Roop“ yra verti geros vietos. Tačiau viskas priklausys nuo kitų šalių.

Trumpai pakomentuosiu, kokie pasikeitimai įvyko po pirmojo ir antrojo pusfinalių. Po pirmojo pusfinalio iš 10 šalių, kurioms buvo prognozuotas finalas, pateko 9. Po antro pusfinalio – lygiai tas pats: iš 10 prognozuotų 9 pateko į finalą. Tai reiškia, kad lažybininkai labai teisingai šiemet nuspėjo visus finalistus. Kas yra bukmekerių statymai? Tai yra žmonių nuotaikos, lūkesčiai, pagal kuriuos galima orientuotis.

Gaila, kad po vakar kiek pakritome ir dabar esame 11 vietoje. Pagal tikimybę, rezultatas gali pakisti 3-4 vietomis aukščiau arba žemiau. Be to, po mūsų finale pasirodys labai stiprios šalys. Aš tikrai labai noriu, kad „The Roop“ būtų dešimtuke. Prisipažinsiu, kai mūsų kontoroje vyko statymai, aš pastačiau už 10 vietą. Mano asmeninis nugalėtojas yra Prancūzija ir aš taip nusprendžiau vos šiai šaliai paskelbus dainą.

Taip pat noriu pabrėžti, kad mane labai nustebino Ukraina. Kai visos dainos buvo paskelbtos, Ukraina buvo tarp autsaiderių. Bet dabar ji padarė didžiulį šuolį ir lažybininkų kontorose siekia penktą vietą“, – pastebėjo M. Tyla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (383)