„Norėčiau atskirti šiuos du pusfinalius. Pirmas buvo kokybiškas ir geras, o antras... Šiandien perskaičiau labai gerą komentarą, kuriame pastebima, kad tikriausiai yra kažkokia eurovizinių drabužių nuoma. Kur iš sezono į sezoną galima išsinuomoti tas pačias sukneles. Vakar atrodė, kad iš tų keliolikos pasirodymų buvo galima padaryti vieną bendrą ansamblį ir jos visos būtų gerai vizualiai „susižiūrėjusios“. Tuo tarpu pirmasis pusfinalis buvo puikus. Norėčiau pagirti visą komandą, kuria mes visi didžiuojamės. Puikus drabužių parinkimas: labai stilinga, šiuolaikiška ir tinkama nūdienai“, – dar prieš konkurso finalą kalbėjo K. Rimdžius.

Stilistas įvertino ir V. Valiukevičiaus pasirinkimą „Eurovizijos“ atidarymo ceremonijoje dėvėti kiltą bei išvykimui į „Ahoy“ areną prieš pirmąjį pusfinalį pasirinktą švarką ant nuogo kūno.

„Man atrodo, kad tai yra svarbu. Kai surinkta gera komanda, tai ir rezultatas puikus. Be gero įvaizdžio specialisto tokiam konkurse būtų labai sudėtinga. Man yra labai smagu, kad pagaliau mes pradedame suvokti, kad įvaizdis transliuojant kažkokią žinutę, atstovaujant šaliai tokiuose dideliuose projektuose, yra be galo svarbus. Jis svarbus ne tik ant scenos, bet ir visur, kur yra spauda, gerbėjai. Šiuo atveju juos seka visa Europa. Man pačiam yra tekę dirbti su jų kostiumų dizainere Glorija, noriu perduoti jai linkėjimus ir pasakyti, kad šito didžiulio darbo rezultatas yra stulbinantis“, – sakė stilistas.

„Eurovizijoje“ renkamas ne tik geriausias pasirodymas. Egzistuoja ir neigiamos reikšmės „Barbaros Dex“ apdovanojimas, kuris skiriamas už prasčiausią įvaizdį. Tokį apdovanojimą esame gavę ir mes, kuomet konkurse šaliai atstovavo Vilija Matačiūnaitė. Laidos vedėjas Saugirdas Vaitulionis stilisto paprašė išskirti geriausiai ir prasčiausiai apsirengusius artistus šių metų konkurse.

Norvegijos atstovas TIX, daina „Fallen Angel“

„Aš nepasikuklinsiu. Geriausią balą šiemet atiduočiau Lietuvai. Kadangi tai buvo šiuolaikiškiausias įvaizdis, atitinkantis mados tendencijas spalvine, siluetų prasmėmis. Reikėtų pridėti didelį pagyrimą vaizdo režisieriui, kuris tą vaizdą sugebėjo dar ir kokybiškai pateikti. Kalbant apie blogiausią įvaizdį, pirmame pusfinalyje buvo vienas angelu persirengęs vaikinas, aplink kurį šoko velniai, – apie Norvego įvaizdį kalbėjo K. Rimdžius. – Na, o antrame pusfinalyje išskirčiau ne vieną merginą, dalyvavusią tiek su grupe, tiek solo ir dėvėjusią vienus apatinius, apklijuotus grandinėlėmis ir plastmasiniais „Swarovski“ kristalų padirbiniais. Man atrodo, kad mes iš to esame jau seniai išaugę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)