„Mūsų visas kolektyvas labai laukė šios „Eurovizijos“ savaitės, kad galėtų kartu dainuoti, švęsti ir palaikyti mūsų tautos mylimus THE ROOP „Eurovizijos“ konkurse. Tikimės, kad mūsų siunčiama žinutė suteiks jiems dar daugiau pasitikėjimo savimi finale. Be to, mes pasidarėme sau šventę! Visą savaitę sutarėme eiti į darbą pasipuošus geltonai ar bent geltonu motyvu“, sako vienos iš įmonių vadovė Viktorija Dalinkevičienė.

Logistikos įmonių „Gevara“ ir „Tormanas“ darbuotojai sukūrė išties įspūdingą palaikymo vaizdo įrašą.

„Specialiai šiam video sukurti dalyvavo, šoko ir dainavo 80 įmonės grupės darbuotojų, filmavimui buvo reikalingi 3 video operatoriai ir dronas. Vaizdo įrašą režisavo Antanas Gluskinas, o šokį statė choreografas Donatas Bakėjus. Pasiruošimui ir repeticijoms skyrėme 2 mėnesius ir tai yra ne tik palaikymo žinutė, bet ir mums patiems puiki pramoga, kuri visus suartino ir suvienijo bendram tikslui. Tikimės, kad tokiomis nuotaikomis gyvena visa Lietuva“, teigia generalinis direktorius Gediminas Dalinkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)