Pirmąjį pusfinalį antradienį atidariusiam D. Laurence‘ui pirmadienį taip pat buvo atliktas COVID-19 tyrimas, tačiau užkrato nebuvo rasta. Trečiadienį, pranešama, atlikėjas pajuto pirmuosius simptomus. Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad šeštadienį Roterdamo „Ahoy“ arenoje jis pasirodyti negalės.

„Ši žinia mus nuliūdino. Visų pirma dėl to, kad Duncanas tikrai nusipelnė šio planuoto pasirodymo po to, kai pelnė pergalę 2019 m. konkurse su daina „Arcade“. Mes be galo didžiavomės jo pasirodymu atidarant pirmąjį pusfinalį. Linkime Duncanui kuo greičiau pasveikti“, – žiniasklaidai komentavo šių metų vykdomasis „Eurovizijos“ prodiuseris S. Bakker.

Sveikatos apsauga „Ahoy“ arenoje rūpintis stengiamasi visomis išgalėmis, o dalyviai privalo kas 48 valandas pristatyti neigiamą testo atsakymą. Testai atliekami nemokamai šalia arenos įrengtame paviljone.

Vis dėlto pavienių susirgimų atvejų pasitaikė.

Trečiadienį buvo pranešta, kad teigiamo koronaviruso testo atsakymo sulaukė Islandijai atstovaujančios grupės narys Johannas Sigurduras.

Dėl šios priežasties visa grupė apsisprendė nedalyvauti ketvirtadienį vyksiančiame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Vietoje jų gyvo pasirodymo bus transliuojamas įrašas iš antrosios repeticijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)