Ant turkio spalvos kilimo tinklaraštininkas Williamas Lee Adamsas ėmė interviu iš Moldavijos atstovės N. Gordijenko. Pokalbio metu F. Kirkorovas visą laiką trukdė atlikėjai ir elgėsi itin nemandagiai.

Iš pradžių jis ėmė raustis po kišenes ieškodamas apsauginės kaukės, paskui prilipo prie savo telefono. Galiausiai F. Kirkorovas ėmė pertraukinėti N. Gordijenko, kištis į pokalbį ir visais būdais bandė atkreipti dėmesį į save.

Vaizdo įrašo komentarų skiltyje užsieniečiai tikino esą pritrenkti tokio įžūlumo. Daugelis domėjosi, kas jis toks ir kodėl yra stebėtinai nemalonus.

„Dieve, ar gali būti nemalonesnis žmogus už Kirkorovą? Jis nuolatos visur lenda“; „Keista, kad jis toks populiarus Rusijoje“, – rašė internautai.

Moldova pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje septintuoju numeriu.

Pirmajame pusfinalyje iš viso jau pasirodė 16 šalių: Lietuva, Slovėnija, Rusija, Švedija, Australija, Šiaurės Makedonija, Airija, Kipras, Norvegija, Kroatija, Belgija, Izraelis, Rumunija, Azerbaidžanas, Ukraina ir Malta.

Kelialapį į finalą iš viso pelnė 10 šalių: Norvegija, Izraelis, Rusija, Azerbaidžanas, Malta, Lietuva, Kipras, Švedija, Belgija, Ukraina.

Finale savo vietą jau užtikrintai turi ir dar kelios šalys: Italija, Nyderlandai, Ispanija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija ir Vokietija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (482)