Džiaugsmo neslepia ir šių metų Lietuvos atstovai – grupė „The Roop“. Pernai jie turėjo atstovauti Lietuvai su daina „On Fire“, tačiau šį vakarą žengs į sceną su ryškiai geltonu įvaizdžiu ir daina „Discoteque“.

„The Roop“ palaiko visa Lietuva – „Eurovizijos“ dainų konkurso proga geltonai nušvis ir Televizijos bokštas, o sutikti praeiviai mūsiškiams linki pačios didžiausios sėkmės.

Sutikti šio dainų konkurso entuziastai taip pat prabilo ir apie šių metų Lietuvos galimybes – ar esame realūs pretendentai nugalėti?

Tai ir dar daugiau rasite straipsnio viršuje esančiame „Delfi“ reportaže.

Primename, kad pirmajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje šį vakarą 22.00 val. „The Roop“ kovos dėl vietos didžiajame finale – Lietuvos atstovai pusfinalyje pasirodys pirmieji.

„Delfi“ rubrikoje „Eurovizija“ rasite karščiausias naujienas iš konkurso, jo užkulisių, žinovų nuomones bei vertinimus, interviu su dalyviais bei jų pristatymus.

„The Roop“ išvyksta į pirmąjį pusfinalį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)