Pirmadienio pavakarę Roterdame vyko viena paskutiniųjų pirmojo pusfinalio repeticijų. Būtent šįkart tai, ką Lietuvos atstovai parodė scenoje ir liks jų pasirodyme antradienį – keisti šou elementų „The Roop“ jau nebegali.

Kaip jau tapo įprasta, paskutiniąsias repeticijas atidaryti garbė teko Lietuvai. „The Roop“ jau ne kartą pasakojo, kad savo pasirodyme jie didžiausią dėmesį skirs kamerų darbui.

„Daugiausiai dirbame su kamerų vaizdais, bus pasikeitęs vaizdas LED ekranuose, bus patobulinti kai kurie žingsniai, mes liksime geltoni, nes tai tapo mūsų atpažinimo spalva. Viską mes nugludinome ir galutinį rezultatą pamatysime Roterdame. Kažkokių fejerverkų mums nereikia. Mūsų pasirodymas yra stilingas ir konceptualus, nereikia jo apibarstyti blizgučiais ar rožių žiedlapiais. To nereikia“, – patikino Vaidotas Valiukevičius.

Taip pat grupės nariai papasakojo, jog Roterdamui yra paruošti du pasirodymų scenarijai. Vienas jau nufilmuotas, taip vadinamas „live on tape“ pasirodymo įrašas jau pateiktas organizatoriams ir būtų rodomas tokiu atveju, jei susiklosčiusios aplinkybės neleistų jiems patiems fiziškai užlipti į sceną. Kitas pasirodymas idealiu variantu vyktų gyvai scenoje.

Repeticijos metu scenoje buvo matyti ir grupės nariai, ir jų šokėjai. Visi jie vilkėjo jau puikiai atpažįstamus geltonos spalvos kostiumus. Fone dominavo juoda ir purpurinė spalvos. LED ekranuose trumpam pasirodė ir disco kamuolys.

Viena iš naujovių „Discoteque“ pasirodyme – kiek pakitęs V. Valiukevičiaus judesys scenoje. Vienu metu grupės lyderis tarsi paima vaizdo kamerą į savo rankas, o judant vaizdui fone matyti ir pašėlusiai šokantys šokėjai. Toks trumpas epizodas pasirodymui suteikė telefonu filmuotos namų diskotekos įspūdį.

Stebėti pirmajame pusfinalyje pasirodysiančių šalių atstovų repeticijas galėjo ne tik esantys Roterdame, bet ir po visą pasaulį išsibarstę žiniasklaidos atstovai, prisijungdami į specialią platformą virtualiu būdu. Diskutuoti suteikiančioje erdvėje ne vienas nešykštėjo komplimentų lietuviams, o vienas šou gerbėjų teigė, kad „The Roop“ repeticijoje pasirodė „kaip gerai alyva sutepta mašina“.

„Delfi“ suteikia galimybę bent akies krašteliu pamatyti, kaip atrodys lietuvių ir kitų šalių atstovų pasirodymai Roterdamo arenoje – straipsnio viršuje galite pamatyti trumpas jų ištraukas.

Šių metų „Eurovizija“ vyks Roterdame, kur „The Roop“ su daina „Discoteque“ pasirodys pirmajame pusfinalyje ir sieks patekti į didįjį finalą. „Delfi“ rubrikoje „Eurovizija“ rasite karščiausias naujienas iš konkurso, jo užkulisių, žinovų nuomones bei vertinimus, interviu su dalyviais bei jų pristatymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)