Taip pat skelbiama, kad paskutinį kartą šioje vietoje visa Lenkijos „Eurovizijos“ delegacija buvo ketvirtadienį, tąkart visai komandai nebuvo nustatytas koronavirusas.

Pagal sveikatos ir saugumo protokolą lenkų delegacijai priklausantis asmuo yra izoliuotas.

„Siekiant, kad likę nariai būtų saugūs ir galėtų pasirodyti kitą savaitę, visai delegacija bus atliktas COVID-19 PGR tyrimas, taip pat jie karantinuosis.

Gegužės 16 dieną Lenkijos delegacija nedalyvaus tądien vyksiančiame renginyje“, – teigiama pranešime.

„Eurovizijos“ gerbėjams lenkų atstovas Rafalas Brzozowskis jau gali būti matytas - 2020 m. jis buvo vienas iš „Vaikų Eurovizijos“ dainų konkurso Varšuvoje vedėjų. Lenkijoje jis žinomas ne tik kaip atlikėjas, bet ir populiarus televizijos veidas.

RAFAŁ muzikinė karjera prasidėjo nuo jo dalyvavimo lenkiškame „The Voice“ projekte. Išpopuliarėjęs šiame šou, jis netrukus išleido debiutinį singlą „Tak blisko“ („Taip arti“), vėliau sekė didžiulės sėkmės sukaukę albumai.

Be muzikos dvi didžiausios Brzozowskio aistros yra sportas ir aviacija. Rafalas imtynių Lenkijos čempionate sugebėjo iškovoti bronzos medalį, šiuo metu jis treniruojasi ir bandys gauti akrobatinio skraidymo licenciją.

Delfi primena, kad Ukrainai „Eurovizijoje“ atstovaujančios grupės „Go_A“ narė Kateryna Pavlenko prieš kelias dienas taip pat pasijuto blogai ir nedalyvavo repeticijoje. Vadovaujantis sveikatos ir saugumo protokolu atlikėjai buvo atliktas COVID-19 PGR tyrimas. Laimei, jis buvo neigiamas.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad COVID-19 testas buvo neigiamas. Kateryna jaučiasi geriau ir nekantriai laukia pasirodymo „Eurovizijos“ scenoje kitą savaitę“, – buvo rašoma Ukrainos delegacijos pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)