Oficialioje „Eurovision song contest“ paskyroje „Youtube“ platformoje patalpintoje laidoje trijulė iš Lietuvos sulaukė ne tik intriguojančių klausimų, bet ir pagyrų dėl savo įvaizdžio. „Geltona yra nauja juoda“, – sutikdama svečius juokavo Nikkie.

„Esame neapsakomai laimingi būdami čia. – Pokalbį pradėjo grupės lyderis Vaidotas Valiukevčius ir, vedėjai pasiteiravus apie pirmuosius įspūdžius po repeticijos, tęsė. – Scena gana didelė“.

Netrukus ketveriukė prapliupo juoktis, kai paskanavęs vieno iš svečiams patiektų saldainių, beje, geltonos spalvos, Vaidotas sužinojo, kad šis pagamintas iš sviesto.

„Aš veganas“, – antakius kilstelėjo atlikėjas.

„Jau nebe“, – mestelėjo grupės narys Mantas Banišauskas.

Vedėja pastebėjo, kad grupės „The Roop“ daina „On Fire“ praėjusiais metais buvo vertinama kaip viena geriausių, pateiktų „Eurovizijos“ komisijai. Sulaukę pasiteiravimo, ar nejaučia spaudimo šiemet pasirodyti ne ką prasčiau, „The Roop“ nariai surimtėjo.

„Ne, nejaučiame spaudimo. Tiesiog stengiamės, kad mūsų tai nepaveiktų ir koncentruojamės į savo pasirodymą“, – komentavo M. Banišauskas.

V. Valiukevičius neslėpė, kad dainuoti ir šokti vienu metu – nemenkas iššūkis. Juolab prie ekstravagantiško įvaizdžio pritaikius aukštakulnius.

Paklausti, kokiai šaliai šiemet skirtų maksimalų, 12 balų vertinimą, grupės nariai vardijo šias šalis: Islandijai, Italijai, Šveicarijai bei Suomijai. Laidos vedėja iš karto pastebėjo, kad svečiai mėgsta roko muzikos skambesį.

Visą laidą išvysite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)