Didžiausios sėkmės dainų konkurse grupei „The Roop“ linki kone kiekvienas lietuvis. Savo gerą energiją muzikantams siunčia ir sostinės gimdymo namų darbuotojai, kurie sukūrė išties originalų ir šypseną keliantį vaizdo įrašą. Jame šoka ne tik pats kolektyvas, bet ir besilaukiančios pacientės ar net dar įsčiose esantis kūdikis.

„Susikaupę veidai, įtempti žvilgsniai, operacinės tyla ir... BUM! Atūžia GELTONOJI BANGA. Gimsta naujas potyris, nuo šlapio asfalto iki stogo dangos šoka visi, pasikraudami energijos būsimiems darbams“, – rašoma šalia nuotaikingo vaizdo įrašo.

Šeštadienį paviešintas vaizdo įrašas sudomino jau 13 tūkst. žiūrovų.

Šių metų „Eurovizija“ vyks Roterdame, kur „The Roop“ su daina „Discoteque“ pasirodys pirmajame pusfinalyje ir sieks patekti į didįjį finalą. „Delfi“ rubrikoje „Eurovizija“ rasite karščiausias naujienas iš konkurso, jo užkulisių, žinovų nuomones bei vertinimus, interviu su dalyviais bei jų pristatymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)