„Skleiskite geltonosios bangos virusą ir garsinkite Lietuvos vardą. Nuoširdžiai linkiu jums šiais metais nugalėti, nes pergalės esate verti“, – sakė premjerė.

Šių metų eurovizinė daina „Discoteque“ jau per pirmąją savaitę pagerino visus Lietuvos dainų klausomumo internete rekordus, „The Roop“ ir daina „Discoteque“ tapo Lietuvą sutelkiančiu fenomenu. Vien per pirmąjį mėnesį pasirodė daugiau nei 500 straipsnių užsienio šalių portaluose apie grupę ir dainą „Discoteque“, o žinios sklaida skaičiuojama dešimtimis milijonų.

Vyriausybės kanceliarijos Įvaizdžio grupės stebėsenos duomenimis, 2020 m. pirmąjį pusmetį ir 2021 m. pirmąjį ketvirtį „The Roop”, vertinant kultūros sritį, daugiausia prisidėjo prie Lietuvos matumo ir žinomumo formavimo užsienio šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)