„Muzika vienija ne tik lietuvius, bet ir Lietuvą savo širdyje nešiojančius italus. Vienas iš jų yra visiškas muzikos universalas, kaip įgudęs akrobatas žongliruojantis įvairiausiais muzikos žanrais nuo baroko iki disco, Lietuvoje jau ne kartą koncertavęs mandolinistas Francesco Mammola. Muzikantas su jam būdingu entuziazmu užsivilko geltonus marškinėlius ir, paėmęs į rankas savo mandoliną, visiems, o ypač „The Roop“, parengė muzikinį siurprizą“, – pristatydami kūrinį rašo video kūrėjai.

Francesco gimė ir augo Abrucų regione, nuo vaikystės visais įmanomais būdais komunikavo savo aistrą ir talentą muzikai. Aukščiausiais balais ir garbės raštu baigė Akvilos „Alfredo Casella“ konservatoriją, bei 2015 metais kaip geriausias Italijos mandolistas buvo apdovanotas prestižine Claudio Abbado premija. 2018 metais vokiečių Mandoisland internetinio mondolinistams skirto puslapio buvo pripažintas kaip vienas geriausių klasikinių mandolinistų pasaulyje.

Siūlome išgirsti jo sukurtą „The Roop“ dainos „Discoteque“ versiją, kuria savo „YouTube“ kanale dalijasi Italijos lietuvių naujienų portalas Itlietuviai.it:

Primename, kad šiais metais „Eurovizija“ Roterdame vyks gegužės 18-22 dienomis, visą karščiausią informaciją apie renginį galite rasti specialiame konkursui skirtame Delfi kanale ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)