Filme vaidina garsūs aktoriai Willas Farrellas (53 m.) ir Rachel McAdams(42 m.).

Husaviko, esančio už 5,5 valandos kelio į šiaurę nuo sostinės Reikjaviko, kampanijai vadovauja meras Oskaras Oskarssonas – jis publikuoja smagius, komiškus videoklipus apie miestelį, skelbia people.com.

Meras tikisi, kad „Oskarų“ įtekimo ceremonijoje daina apie Husaviką laimės „Oskarą“, kaip geriausia filme skambėjusi daina.

Sukurta ir miesto kampanijos už „Oskarą“ paskyra instagrame, joje parašyta: „Nepriklausoma Husaviko žmonių kampanija už „Oskarą“ dainai apie jų gimtąjį miestą.“

Paskyroje „Apsilankykite Husavike“ neseniai pasidalinta klipu iš reklaminės kampanijos su prierašu: „Oskarą Husavikui! <...> Vienintelis Oskaras Husavike ruošiasi antram „Oskarui“, atvyksiančiam į miestelį.“

Dainą sukūrė Savan Kotecha, Fat Max Gsus ir Rickardas Goranssonas, kurie yra sukūrę dainų garsiems atlikėjams – Arianai Grande, Britney Spears, The Weeknd.

Daina perklausyta jau 26 mln. kartų.

Husavikas įkūrė ir interneto svetainę „Oskarą – Husavikui“.

93-ioji „Oskarų“ įteikimo ceremonija vyks sekmadienį, balandžio 25 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)