Konkurso šeimininke tapusios šalies transliuotojai nutarė išsamiau papasakoti apie „Rock the Roof“ – įspūdingą šou, kuriame dalyvaus šeši ankstesnių „Eurovizijos“ konkursų nugalėtojai: Lenny Kuhr (laimėjusi su kūriniu „De Troubadour“ 1969 m.), „Teach-In“ ir Getty Kaspers („Ding-a-dong“, 1975 m.), Sandra Kim („J‘aime La Vie“, 1986 m.), Helena Paparizou („My Number One“, 2005 m.), „Lordi“ („Hard Rock Hallelujah“, 2006 m.) ir Mansas Zelmerlawas („Heroes“, 2015 m.).

Pagrindinis šou ypatumas tas, kad atlikėjai su iškovoti pergalę padėjusiomis dainomis pasirodys trijose skirtingose arenose. Dangų siekiančiomis scenomis bus paversti pramoginių renginių komplekso „Maassilo“, viešbučio „New York“ ir unikalaus muziejaus „Boijmans Van Beuningen Depot“ stogai. Taigi, „Eurovizijos“ legendos bus pakylėtos ligi debesų, rašoma portale eurovision.tv.

Štai kaip nusimatančius pasirodymus pakomentavo šou vadovas Gerbenas Bakkeris:

„Metų pertrauka, po kurios „Eurovizijos“ dainų konkursas sugrįžta, yra pakankama priežastis padovanoti milijonams žiūrovų unikalius pasirodymus iš trijų vietų miesto centre. Būsimą įspūdingą renginį pavadinome „Rock the Roof“. Toks pavadinimas duotas ne šiaip sau. Viliamės, kad filmuodami iš kvapą gniaužiančio aukščio sugebėsime nustebinti Europą kūrybingumu ir vizualiniais efektais. Sumanymui įgyvendinti geresnio miesto už Roterdamą rasti nepavyktų. Kiekvienas čia užfiksuotas kadras – išskirtinis. Taigi, žiūrovai Roterdamo taip greitai nepamirš.“

G. Bakkeris patikino, kad visų šešių numerių atlikėjai iš karto pritarė idėjai, o išskirtinės grupės iš Nyderlandų nariai pasakė štai ką:

„Kadangi šis „Eurovizijos“ dainų konkursas yra 65-as, tai bus kelionė laiku. Mes ypač džiaugiamės, kad grupė „Teach-In“ vėl susiburs po šitiek laiko. Kiekvienas pasirodymas išsiskirs savita, unikalia atmosfera.“

65-ojo „Eurovizijos“ dainų konkurso didysis finalas įvyks gegužės 22 d., šeštadienį, 21.00 val. (CEST).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)