Ji jau puikiai žino, ką reiškia tiesioginis eteris, kadangi buvo viena šou „X Faktorius“ finalininkių, be to yra stovėjusi ne vienoje tarptautinio konkurso scenoje. Tad žinojimas, kad šeštadienį jos pasirodymas bus transliuojamas gyvai, jai didžiulio jaudulio nekelia.

„Man žymiai smagiau pasirodyti tiesioginiame eteryje. Neturi laiko jaudintis ir drebėti. Aš kur kas labiau jaudinuosi žiūrėdama savo pasirodymą per televiziją nei tuomet, kai einu į sceną ir rodau, ką sugebu“, – patikino atlikėja.

Mergina užsiminė, kad finalinio pasirodymo metu žiūrovams planuoja pateikti staigmenų. Apie jas kalbėjo paslaptingai, tačiau patikino, kad vienas akcentas tikrai nesikeis. Tai – scenoje jos dėvimas dizainerės Agnės Kuzmickaitės juodas, baltais drugeliais margintas kombinezonas.
Pašnekovė pasakojo, kad pasirodymą stengėsi tobulinti atsižvelgdama į kritiką, kurios, dalyvaujat šioje atrankoje, išvengti būtų sudėtinga.

„Anksčiau išties labiau kreipdavau dėmesį į tuos bloguosius, o ne į gerus, raginančius judėti į priekį komentarus. Atėjo metas, kai suprantu, kad kai kurie žmonės savo pasisakymais stengiasi pagelbėti. Labai gerbiu tuos žmones.

Instagrame ir feisbuke sulaukiau daug žinučių iš profesionalių žmonių, kurie tikrai nori tik padėti ir neturi jokių blogų ketinimų. Daugiausia kritikos sulaukiau po pirmojo pasirodymo. Ir dėl to labai džiaugiausi, nes iš tiesų jame buvo daug spragų. Atsiklausiau savo žiūrovų, ką jie norėtų išvysti ir stengiausi tobulėti“, – patikino Martyna.

Visą pokalbį su Martyna išgirsite straipsnio viršuje.

Pašnekovė taip pat prakalbo ir apie prognozuojamą grupės „The Roop“ sėkmę. Paklausta, kaip reaguoja į tai, kad dar nė neprasidėjus konkursui apie šią grupę buvo kalbama kaip apie potencialius nugalėtojus, Martyna sakė, kad ši atranka bet kuriuo atveju labai svarbi ir reikalinga kiekvienam dalyviui.

„Man atranka į „Euroviziją“ yra šventė, man gera būti scenoje. Nematau, kodėl aš neturėčiau ten dalyvauti ir neturėtų vykti atranka. Šiemet dalyvavo daug talentingų žmonių, kuriuos pastebėjo ir žiūrovai, ir komisija. Niekas nuo to nenukentėjo“, – įsitikinusi Martyna.

Jeigu vis dėlto būtent jai pavyktų laimėti bilietą į didžiąją „Eurovizijos“ sceną, Martyna labiausiai vertintų tautiečių palaikymą.

„Daug kas priklauso nuo to, kaip šalis palaiko atlikėją. Kai palaikymo netrūksta, galima keliauti ir labai toli. Na, o man svarbiausia, kad aš pati gerai jausčiausi, ir kad mane žmonės palaikytų. Dėmesys, geros emocijos ir veda žmones karjeros laiptais“, – kalbėjo atrankos dalyvė.

Paklausta, ar sėkmės atveju jaustųsi visapusiškai pasiruošusi ne tik pasirodymui, bet ir įvairiems tarp filmavimų vykstantiems renginiams, spaudos konferencijoms, kuriose reikia puikių užsienio kalbos įgūdžių bei gebėjimo sklandžiai komunikuoti, Martyna kuklinosi – tobulėti visada yra kur.

„Kai dalyvavau „X Faktoriuje“, buvau įpratusi kalbėti prieš kamerą, duoti interviu. Na, o po karantino, neslėpsiu, buvo labai sunku vėl įprasti. Manau, kad ir prie kalbėjimo angliškai galima priprasti“, – kalbėjo mergina.

O ką atrankose šiais metais palaikote jūs?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)