Oficialiame grupės „Tik Tok“ puslapyje patalpintu pavyzdžiu, kaip teisingai tai reikėtų atlikti, susidomėjo gausybė šios programėlės vartotojų – vaizdo įrašą peržiūrėjo jau 280 tūkst. žmonių. Tarp komentatorių pasitaikė ne tik tų, kurie stebėjosi šiuo Vaidoto gebėjimu, bet ir vadinančių grupę „potencialiais „Eurovizijos“ nugalėtojais“.

Discoteque“ vaizdo klipo pabaigoje, maždaug nuo 3 min. 31 sek. matomą pirštų kombinaciją bandoma ne tik atkartoti – „Eurovizijos“ gerbėjai spėlioja, kokia galėtų būti jos reikšmė. Dalis internautų mano, kad judančiuose pirštuose galima įžvelgti raides „E“ ir „V“, o tai neva simbolizuoja ne ką kitą, o „EuroViziją“.


Pats Vaidotas „Delfi“ minėjo, kad euroviziniame pasirodyme išties daug simbolių ir kiekvienas jų gimė natūraliai. Be to, žiūrovas gali ir pats laisvai kurti papildomas reikšmes. „Nesinori pateikti visų atsakymų, palikome laisvę spėlioti, interpretuoti, surasti paliktas užuominas. Labai smagu, kai leidi žmonėms įsitraukti į visą veiksmą, – teigė „The Roop“ lyderis. – Viskas, ką matote klipe, niekas nebuvo daryta per prievartą, tai į scenarijų pateko todėl, kad yra paimta iš mano gyvenimo, kyla iš mano vidaus. Gal todėl žmonėms taip ir patinka sumanymas, nes tai yra artima, labai natūralu, nesuvaidinta“.


„Pirštų šokis“ nėra vienintelis išbandymas, prie kurio prisijungti pakvietė „The Roop“.

Šokti drauge atliekant tuos pačius judesius grupė kvietė ir praėjusiais metais, prieš su daina „On Fire“ iškovodami kelialapį į „Euroviziją“. Kol Lietuvoje dar nebuvo įsisukusi koronaviruso pandemija, vasario15-ąją, prieš pat „Eurovizijos“ atrankų finalą prie Kauno „Žalgirio“ arenos žmonės būriavosi ir kartu su grupės nariais atliko flashmobą.

Klausytojai taip pat kviečiami pajudėti pagal ritmišką dainą ir išmokti pagrindinius grupės šokio judesius. Bananų spalvos kostiumais pasipuošę grupės nariai, grakščiai judindami pečius jau sudomino daugiau nei 10 tūkst. smalsuolių, peržiūrėjusių vaizdo įrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)