Tiesioginėje transliacijoje iš Paryžiaus laimėjo 27-erių B. Pravi, įveikusi 11 konkurentų. Dainos „Voilà“ atlikėja pelnė daugiausiai balų ir iš komisijos, ir iš žiūrovų.

Kadangi Prancūzija yra viena iš šalių, finansiškai remiančių „Euroviziją“, jai rungtis atrankose nereiks – B. Pravi keliauja iškart į finalą.

Jautrioje baladėje dainuojama apie moters istoriją, kuri nori suspindėti scenoje ir dalintis savo dainomis su pasauliu.

Tarptautinio dainų konkurso gerbėjai jau dabar Prancūziją vertina kaip vieną iš galimų pretendenčių laimėti „Euroviziją“. Tai įrodo ne tik vaizdo įrašai, kuriuose videotinklaraštininkai žavisi daina „Voilà“, bet ir gausūs komentarai, kuriuose žarstomi komplimentai.

Negana to, ką tik išrinkta Prancūzijos atstovė sujudino ir lažybininkų prognozes. B. Pravi buvo pavykę išstumti Lietuvą iš pirmosios vietos eurovisionworld.com lentelėje. Visgi šie pokyčiai tebuvo trumpalaikiai, kadangi po savaitgalio Lietuva ir vėl grįžo į lyderiaujančią poziciją, o Prancūzija šiuo metu užima antrąją vietą.

Visgi verta pabrėžti, kad dalis šalių (tarp kurių ir Lietuva) savo atstovų dainų konkursui dar neišsirinko, tad spėlionės ir realūs pretendentai laimėti „Euroviziją“ gali dar stipriai keistis.

Naujausios prognozės:

Lažybininkų prognozės / Foto: eurovisionworld.com

Kas atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, vyksiančioje gegužės 18–22 dienomis Roterdame (Nyderlanduose), paaiškės vasario 6 dieną nacionalinės atrankos finalo metu.

Po kovų pusfinaliuose paaiškėjo, kad su „The Roop“ „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finale susikaus Gebrasy, Martyna, Evita Cololo, Voldemars Petersons bei Titas ir Benas.

Šiais metais, atsižvelgiant į dinamišką pandemijos situaciją, yra numatyti net keli „Eurovizijos“ scenarijai. Dėl pandemijos taip pat ir nacionalinės atrankos „Pabandom iš naujo!” vyksta laikantis saugumo reikalavimų: filmavimai vyksta be žiūrovų, ribojami dalyvių susitikimai, komisija filmuojama atskiroje studijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)