Šįkart moteris vertino „Eurovizijos“ konkursui skirtą „The Roop“ kūrinį „Discoteque“. Dainavimo mokytoja neslėpė susižavėjimo, bei užsiminė, jog lietuvius palaikė ir praėjusiais metais.

„Aš asmeniškai manau, kad pernai „Eurovizijoje“ galėjo nugalėti „The Roop“. Jie turėjo vieną geriausių dainų. Man patiko viskas – jų savotiškumas, itin reikšmingi žodžiai. <...> Ar jie laimės šiemet? Nekantrauju išgirsti“, – vaizdo įraše kalbėjo vokalo mokytoja ir įvertinimui įsijungė naująjį grupės kūrinį „Discoteque“ bei vaizdo klipą.

„Puiki idėja praėjusių metų dainos fragmentu įžengti į šių metų kūrinį“, – klipo pradžią įvertinocharizmatiškoji mokytoja ir susidomėjusi toliau stebėjo „The Roop“ šiųmetės dainos pateikimą.

Moteris neslėpė žavesio ir pirmiesiems judesiams bei grupės lyderio Vaidoto „antakių šokiui“.

„Tai taip subtilu ir dramatiška vienu metu. Teks pasipraktikuoti valdyti antakius, – juokėsi mokytoja ir toliau komentavo. – Man labai patinka jo gergždantis balsas, gerklinis dainavimas, švelnus vokalas, tarsi sakantis, jog turi manęs klausyti, turiu tau daug ką pasakyti.“

Populiarumo „Youtube“ sulaukusi dainavimo mokytoja išsyk pastebėjo, kad dainos pagrindinė mintis puikiai atspindi šių dienų situaciją bei nuotaikas.

„Tai yra puiku. Tai toks pozityvus šokis – mums tokio dabar labai reikia. Tiesiog šokti vienam ir nematyti tame nieko blogo“, – teigė ji ir pridurė, kad ją itin žavi ir tai, kad grupės nariai nežiūri į save pernelyg rimtai.

„Stengiuosi nelyginti šios dainos su praėjusių metų, – šyptelėjo moteris bei prisipažino laukianti „Eurovizijos“ konkurso bei pasirodymų. – Tai yra puiku. Šiemet laukia eilė nuostabių dainų.“

Šis vaizdo įrašas jau sulaukė daugiau nei 37 tūkstančių peržiūrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)