Nors 2020-ųjų „Eurovizijos“ konkursas neįvyko, jame turėję dalyvauti šalių atstovai visgi buvo pagerbti. Renginio organizatoriai kvietė įsijungti alternatyviąją šou transliaciją – „Eurovision: Europe Shine a Light“.

Būtent šioje specialioje tiesioginėje transliacijoje iš Nyderlandų paaiškėjo gerbėjus neraminantis klausimas dėl ateities. Laimei, „Eurovizijos“ rengėjai tikina, kad kitąmet konkursas tikrai įvyks.

Skelbiama, kad renginys įvyks būtent ten, kur jis turėjo įvykti šiemet – Roterdame, Nyderlanduose.

Delfi primena, kad „Eurovizijos“ gerbėjai šeštadienio vakarą galėjo stebėti ceremoniją, kurios metu šou vedėjai – Chantal Janzen, Edsilia Rombley ir Janas Smitas – pristatė ne tik kiekvieną 41 šalies atstovą bei jų pasirodymų ištraukas, o ir specialius numerius su ryškiausiomis „Eurovizijos“ žvaigždėmis.

Dėmesio specialioje transliacijoje pelnė ir Lietuvos atstovai. Grupė „The Roop“, kaip ir kiti šių metų dalyviai, buvo pristatyta trumpame filmuke ir turėjo progą pasisakyti. Grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius Europai pasiuntė trumpą, bet reikšmingą žinutę.

„Nustokite save nuvertinti ir pradėkite gyventi pilnakraujį gyvenimą. Taip. Atėjo metas“, – nuotoliniu būdu teigė vokalistas.

Per visą populiaraus tarptautinio dainų konkurso rengimo istoriją tai yra pirmas kartas, kai „Eurovizija“ neįvyko. 65-oji „Eurovizija“, kurioje planavo pasirodyti 41 šalies atstovas, buvo atšaukta dėl COVID-19 pandemijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)