Naujausiame tarptautiniame balsavime, kurį surengė populiariausias, nepriklausomas tinklaraštis wiwibloggs.com, gerbėjų teirautasi, kuris šių metų dalyvis „Eurovizijoje“, jų nuomone, pristato patį geriausią šokį.

Jokia paslaptis, kad šiame dainų konkurse svarbu ne tik geras balsas ar daina, o ir sukuriamas šou, todėl išskirtinis šokis neretai tampa akį traukiančiu elementu scenoje. Šių metų Lietuvos atstovai „The Roop“, Europai pristatę ugningus šokių judesius, ir vėl triumfavo.

Apklausoje lietuviai iš viso pelnė 41.24% visų balsų. Užsienio tinklaraštis aprašė, kad Vaidotas Valiukevičius su grupe dar gerokai prieš konkursą sugebėjo sudominti internautus, kadangi socialiniuose tinkluose pasidalino detalia instrukcija, kaip reikėtų atlikti „On Fire“ šokį, taip sukurdami ištikimų gerbėjų bendruomenę.


Balsavime be Lietuvos taip pat dalyvavo Rusija, kuri, surinkusi 23.42% visų balsų, atsidūrė antroje apklausos vietoje. Šiemet į Nyderlandus turėjo vykti kontraversiškai vertinama grupė „Little Big“ su daina „Uno“.

Trečioje vietoje balsavime atsidūrė atlikėjai Dadi Freyr ir Gagnamagnið su daina „Think About Things“. Islandijos atstovai surinko 22.53% visų balsų.

Ketvirtoje vietoje liko Latvija (6.78%), penktoje – Baltarusija (3.68%) ir šeštoje – Šiaurės Makedonija (2.35%).

Viso šiame balsavime surinkta 2 934 balsų.

Tai, kad lietuviai išties atkreipė Europos dėmesį įrodo ir kita prieš tai buvusi wiwibloggs.com naujiena. Tinklaraštis surengė vidinį konkursą, kuriame dalyvavo 41 šalis, ir aiškinosi, kas šiemet turėjo laimėti „Euroviziją“. Balsai nulėmė, kad trofėjų Nyderlanduose į savo rankas, internautų nuomone, turėjo paimti būtent grupė „The Roop“.


Antroje vietoje internetiniame konkurse tąkart liko Bulgarija, trečioje – Šveicarija, ketvirtoje – Italija, o penktoje – Islandija. Visą balsavimo vaizdo įrašą galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)