Tie, kas domisi „Eurovizija“, veikiausiai žino ir populiariausią, nepriklausomą tinklaraštį wiwibloggs.com, kuris kasmet skelbia karščiausias naujienas apie vieną populiariausių dainų konkursų pasaulyje.

Neįvykus „Eurovizijai“ tinklaraščio kūrėjai ėmė ir suorganizavo savo balsavimą, kuriame buvo aiškintasi, kas galėjo tapti šių metų dainų konkurso nugalėtojais. Balsai nulėmė, kad trofėjų šiemet į savo rankas galėjo paimti grupė „The Roop“.

Projekto gerbėjų balsavimo rezultatais džiaugėsi ir šių metų Lietuvos atstovai, kurie socialiniuose tinkluose pasidalino džiugia žinute.

„Mes ką tik laimėjome vieno didžiausių ir labiausiai žinomo „Eurovizijos“ tinklaraščio „Wiwibloggs“ konkursą. Galutinėje lentelėje blogeriai išsiaiškino, kas būtų laimėjęs „Euroviziją“ 2020-aisiais metais. Iš viso pasaulio keliavo 8, 10 ir tuzinas balsų, kad būtų galima išsiaiškinti laimėtoją. Mes dėkojame už šį pasitikėjimą mumis! Su meile, „The Roop“, – džiaugėsi muzikantai.

Balsavime, kuriame iš viso dalyvavo 41 šalis, pirmoji vieta atiteko Lietuvos atstovams. Antroje vietoje liko Bulgarija, trečioje – Šveicarija, ketvirtoje – Italija, o penktoje – Islandija.

Visą balsavimo vaizdo įrašą galite žiūrėti čia:

Dėmesio susilaukė ir anksčiau

Grupė „The Roop“ jau ir anksčiau sulaukė užsieniečių pastebėjimų, kurie kūrė reakcijų į jų pasirodymą vaizdo įrašus. Tinklaraščio wiwibloggs.com autorius Williamas Lee Adamsas nusprendė įvertinti Lietuvos finalininkus.

„Šie metai Lietuvai yra kur kas stipresni, nei praėję“, – vertindamas nacionalinės atrankos finalininkus pabrėžė amerikietis.

„Matau ugnį tavo akyse, brolau!“ – pirmosiomis „The Roop“ pasirodymo minutėmis patikino W. L. Adamsas.

„Tai tikrai bohemija. Jis moka judėti! Jis tikrai moka judėti! Be to, tai labai unikalus įvaizdis. Tai nėra tai, ko tikėčiausi iš Lietuvos“, – tęsė jis.

Prasidėjus garsiajam grupės šokiui su iškeltomis rankomis virš galvos tinklaraštininkas liko sužavėtas.

„Tai beprotiška! Man labai patinka. Net kiti muzikantai scenoje daro keistus dalykus“, – pastebėjo „Eurovizijos“ fanas.

„Šiame pasirodyme daug laimės, kažkiek keistoka, bet tai geras jausmas, puikus šokis. Tai keista ir modernu. Negaliu nustoti į tai žiūrėjęs. Puikūs efektai, primenantys Loreen pasirodymą. Pastebiu jausmingumą“, – pliusus vardijo jis.

„Man labai patiko. Dievinu tai. Vienintelis žodis – originalumas. Šis pasirodymas yra unikalus. Buvo linksma, bet nėra juokinga <...>. Žmonės tikrai atsimins šį šokį. Be to, pasirodymas turi melodingą muziką, tai tikrai muzikalu. Šis pasirodymas suteikia urbanistinės, elektroninės muzikos įspūdį“, – tęsė wiwibloggs.com autorius.

Tinklaraštininkas turėjo gerų žodžių ir konkrečių pastabų grupės lyderiui. Pasak jo, Vaidotas dėl savo sceninių gabumų ir išvaizdos drąsiai galėtų būti tarptautine popmuzikos žvaigžde.

„Balsas – savo vietoje, charizma – o, Dieve, ji tikrai ten yra, muzikos judesiai – taip pat yra. Tai tiesiog puiku“, – sakė jis.

„Lyderis labai lengvai pamilstamas. Jis – šarmingas. Tai šarmo turintis atlikėjas su lengvai pamėgstama daina“, – tikino žinomas amerikietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)