Oficialus dainų konkurso puslapis skelbia, kad po žinios apie atšauktą 2020-ųjų „Euroviziją“ EBU kartu su Nyderlandų transliuotojais NPO, NOS ir ARVOTROS nekantriai praneša džiugią naujieną apie naują šou, pavadinimu „Eurovision: Europe Shine A Light“.

Minimas renginys bus transliuojamas gegužės 16-ąją ir truks dvi valandas. Jame bus pagerbti visi šių metų atstovai, turėję pasirodyti „Eurovizijoje“. Žiūrovai iš viso išgirs 41 dainą. Tiesa, organizatoriai pabrėžia, kad tai nėra konkursas – dalyviai tarpusavyje dėl geriausiojo vardo nesivaržys.

Eurovizijos logotipas

Renginį, kuris bus transliuojamas ir per „Youtube“, planuoja vesti aktorė Chantal Janzen, dainininkė Edsilia Rombley ir atlikėjas Janas Smitas. Šis trio turėjo vesti ir oficialiąją šių metų „Euroviziją“.

Organizatoriai taip pat intriguoja, kad minimame renginyje žiūrovai išvys ir staigmenų – viena iš jų yra ta, kad transliacijos metu pasirodys „Eurovizijos“ gerbėjams jau pažįstami dainininkai.

Delfi primena, kad nors buvo aptarta ne viena alternatyva, kovo 18-ąją visgi buvo paskelbta, kad dėl COVID-19 viruso plitimo šiemet gegužę Roterdame vykti turėjęs „Eurovizijos“ dainų konkursas nebus rengiamas.

Antradienį savo sprendimą paskelbė ir „Eurovizijos“ transliuotojas bei rengėjas Lietuvoje – LRT. Nepaisant išskirtinės „The Roop“ sėkmės, kitąmet įvairūs šalies atlikėjai ir vėl turės galimybę susikauti nacionalinės atrankos pusfinaliuose, o „The Roop“ suteikta galimybė iš karto pasirodyti finale su nauju kūriniu.

Na, o sureaguojant į tai, kad grupė pasiruošimo dalyvavimui „Eurovizijoje“ metu investavo nemažai pinigų, LRT nusprendė jos nariams perduoti visas lėšas, surinktas šių metų atrankos metu už skambučiais ir trumposiomis žinutėmis žiūrovų atiduotus balsus, – iš viso beveik 20,3 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)