„The Roop“ didžiulio palaikymo sulaukia net ir po to, kai savo kūrinius konkursui paskelbė visos 41 šays-dalyvės.

Ši apklausa rengiama pastaruosius penkerius metus, praėjusiais metais gerbėjai daugiausiai balsų atidavė Nyderlandams ir taip išpranašavo šios šalies pergalę „Eurovizijoje“. 2019 m. apklausoje buvo balsuota net 246 tūkstančius kartų.

Balsavime savo balsą atiduoti galima tik kartą, o galutiniai rezultatai paaiškės per „Eurovizijos“ finalą gegužės 16 dieną.

Savo balsą galite atiduoti ČIA.

Šiais metais vėl skelbiamoje apklausoje pirmoje vietoje užtikrintai laikosi „The Roop“ (13 proc. balsų), antroje ir trečioje – po 7 proc. balsų gavę Bulgarija bei Islandija. Rusijos atstovai „Little Big“, kurie laikomi didžiausiais „The Roop“ konkurentais šiuo metu pažymėti kaip ketvirti, nors turi irgi 7 proc. balsų.

Lietuvių grupė su Vaidotu Valiukevičiumi priešaky ilgą laiką pirmavo ir lažybininkų prognozėse. Šiuo metu jie lentelėje trečioje vietoje, o pirmą ir antrą vietas dalijasi Bulgarija bei Šveicarija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)