Šiemet Rusijai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovausiančios grupės „Little Big“ dainos ištrauka pasirodė „YouTube“, rašo gazeta.ru. Pasirodęs įrašas – tai 15 sek. trukmės fragmentas pavadinimu „Uno“, kurio fone – grupės „Little Big“ nuotrauka.

Pasak kanalo „Sema“, būtent su šia daina grupė gali pasirodyti artėjančiame dainų konkurse Roterdame. Taip pat patikslinama, kad kol kas nebuvo jokio oficialaus grupės patvirtinimo ar paneigimo.

Kai kuriuose prie ištraukos pasirodžiusiuose komentaruose rašoma, jog tai nėra konkursinė daina. Kaip patvirtinimas pateikta nuoroda į „Little Big“ narės Sofijos Tajurskajos žodžius, tačiau kol kas ši versija nepatikrinta. Komentatorių tvirtinimu, atlikėja informaciją paneigė tiesioginėje „Instagram“ transliacijoje. Kiti „YouTube“ vartotojai ėmėsi girti arba kritikuoti paskelbtą dainos fragmentą.

Už grupės viešuosius ryšius atsakinga Polina Chramova informacijos nepatvirtino, tačiau gerbėjų spėlionių taip pat ir nepaneigė ir patarė palaukti oficialaus dainos išleidimo. „Eurovizijos“ dainų konkurso taisyklėse numatoma, kad atlikėjai savo dainą turi paskelbti iki kovo 9 dienos.

„Ne, dar negaliu pasakyti, kada tai įvyks, tai dar nėra aišku. Informacija apie tai arba anonsas pasirodys mūsų kanaluose“, – „Little Big“ viešųjų ryšių vadybininkės žodžius citavo „Nevskije novisti“.

Oficialiose grupės socialinių tinklų paskyrose jokių komentarų apie dainos ištrauką nebuvo.

Apie tai, kad į „Euroviziją“ keliauja „Little Big“, Pirmasis kanalas paskelbė vasario 2 dieną. Reivo grupės lyderio Iljos Prusikino teigimu, jis nesitikėjo, kad grupei bus suteikta tokia galimybė.

„Tai yra milžiniška atsakomybė – juk atstovausime Rusijai. Iš pradžių mes džiūgavome, paskui atsirado baimė, nes žiūrovai į mus deda daug vilčių. Tačiau jei jau pasitaikė tokia galimybė, mes padarysime viską, kas mūsų jėgose. O jau tada bus taip, kaip bus“, – Pirmojo kanalo eteryje kalbėjo I. Prusikinas.

Grupės vokalistas taip pat pažadėjo, kad jų pasirodymas nestokos humoro ir daina bus linksma.

„Mes pažadame: jūs nustebsite“, – apibendrino I. Prusikinas.

Grupės prodiuserė Jana Rudkovskaja komentare gazeta.ru teigė, kad tai, jog Rusijos atstovauti pasirinkta „Little Big“, rodo pergalę prieš formatus.

„Tai rodo žavėjimąsi jų propaguojamomis tendencijomis ir yra neabejotina pergalė prieš formatus, tikras laimėjimas prieš nusistovėjusias tradicijas ir rėmus. Negalima ginčytis dėl hitų ir populiarumo. Ši grupė populiarumo susilaukė savo jėgomis, be radijo stočių, televizijos kanalų ir kitokios pagalbos“, – aiškino prodiuserė.

Grupė „Little Big“ iš Sankt Peterburgo buvo suformuota 2013 metais. Šiuo metu ją sudaro I. Prusikinas, S. Tajurskaja, Antonas Lisovas ir Sergejus Makarovas. 2013-ųjų balandžio 1-ąją „YouTube“ paskelbtas pirmasis vaizdo klipas „Every Day I'm Drinking“, o jau liepos pradžioje kolektyvas apšildė kultinę Pietų Afrikos Respublikos grupę „Die Antwoord“. Be to, ilgą laiką po šio pasirodymo grupė „Little Big“ buvo vadinta rusų atsaku Pietų Afrikos Respublikos kolektyvui.

Fenomenalus populiarumas grupę ištiko 2018 metų spalį, pasirodžius dainai „Skibidi“, kurios klipas plačiai paplito ir tapo tikru hitu ne tik Rusijoje, bet ir visame pasaulyje. Vien per pirmąją savaitę šis vaizdo įrašas susilaukė 23 mln. peržiūrų. Šiandien grupės klipas yra peržiūrėtas daugiau nei 367 mln. kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)