Monika Linkytė džiaugiasi šių metų Lietuvos pasirinkimu

2015-aisiais kartu su atlikėju Vaidu Baumila į didžiosios „Eurovizijos“ finalą su daina „This Time“ patekusi Monika Linkytė grupei „The Roop“ linki pasimėgauti dabartine sėkme.

„Aš labai džiaugiuosi šių metų Lietuvos pasirinkimu. Nesu super didelė konkurso sekėja, nelabai žinau, kaip ir kas vertina mūsų atstovų šansus, manau, jog su tais vertinimais gali būti visaip. Tačiau vienareikšmiškai tai yra vienas ryškiausių pasirinkimų. Labai aiškiai išreikšta žinutė, šokis tapo virusiniu reiškiniu. Svarbu, manau, ir toliau nepamesti idėjos ir aiškiai suvokti, ką „The Roop“ nori pasakyti šia daina. Neabejoju – mes būsime finale, o toliau bus matyti. Tiek „The Roop“, tiek konkursą stebintiems žiūrovams linkiu tiesiog pasimėgauti šiuo laiku,“ – sako atlikėja.

Jurijus Veklenko pataria susikoncentruoti į pasirodymą

Šiais metais Nacionalinio finalo metu „The Roop“ nariams Lietuvos vėliavą perdavęs Jurijus Veklenko taip pat nuoširdžiai džiaugiasi kolegų sėkme. „Man labai gražu, kad žmonės taip teigiamai žiūri į šių metų nugalėtojus.“

Tačiau kalbėdamas apie reitingus praėjusių metų atstovas išlieka šališkas: „Smagu matyti, kad užsienyje gyvenantys „Eurovizijos“ gerbėjai palaiko Lietuvą, tačiau svarbiausia dabar – susikaupti, orientuotis į būsimą pasirodymą ir mažiau žvalgytis į šalis.“

Sasha Song tiki „The Roop“ sėkme ir dalijasi patirtimi

Prieš 11 metų Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavęs Sasha Song konkurse įgytą patirtį vadina neįkainojama, o šių metų laimėtojams „The Roop“ prognozuoja realius šansus parvežti trofėjų.

„Iš tiesų pirmą kartą apie šią grupę sužinojau pamatęs jų finalinį pasirodymą. Tačiau tai, ką pamačiau ir išgirdau paliko didelį įspūdį – „The Roop“ pasirodymas bei daina man iš karto įstrigo. Manau, kad tai yra pirmasis kartas, kai mes turime realų šansą laimėti didžiąją „Euroviziją“.

Tačiau užmigti ant laurų Sasha Song nepataria – kad ir kokie aukšti reitingai bebūtų, jais pasitikėti šimtu procentų Londone gyvenantis atlikėjas nelinkęs.

„Aukšti reitingai grupei ar atlikėjui suteikia papildomo pasitikėjimo savimi – vien tai yra puiku. Tačiau manau, jog apie reitingus ruošiantis „Eurovizijos“ konkursui geriau negalvoti. Kai aš atstovavau Lietuvai, buvo visiškai kiti laikai – reitingavimas nebuvo toks aktualus, be to, nebuvo tokie populiarūs ir socialiniai tinklai, tad trūko žinomumo bei nuolatinės komunikacijos su žiūrovais ar gerbėjais. Manau, kad tuo metu Lietuva palyginti mažai žinojo apie „Euroviziją“, Europa nežiūrėjo į mus rimtai. Šiandien situacija pasikeitė,“ – sako Sasha Song.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)