Tiems, kurie norėtų užsikrėsti „The Roop“ dainos virusu – abejingų nepaliekančiu šokiu, Vaidotas turi pasiūlymą. Savo instagrame dainininkas pasidalijo detalia instrukcija, kaip išmokti daugelį sužavėjusių judesių.

Atlikėjas savo sekėjams demonstruoja, kaip taisyklingai atlikti „On Fire“ šokį. Be to, grupės lyderis kviečia visus norinčiuosius prisijungti prie bendros idėjos.

„Klausėte žingsnių – duodame! Išmok žingsnius, nusifilmuok, pasidalink su prierašu #OnFireDance ir atsiųsk mums. O mes sudėsime viską į vieną vaizdo klipą! Svarbiausia – yra nuotaika, nepersistenk. 1, 2, 3, važiuojam!“ – optimistiškai šalia vaizdo įrašo brūkštelėjo Vaidotas.


Delfi primena, kad šiemet vežti Lietuvos vėliavą į Roterdamą, kur gegužę lauks didžioji konkurso scena ir milijoninė TV žiūrovų auditorija, patikėta grupei „The Roop“. Pastarieji nuo savo artimiausio konkurento žiūrovų balsų lentelėje atitrūko daugiau nei tris kartus. Lietuva savo atstovą į „Euroviziją“ siųs jau 21-ąjį kartą.

Šiemet mūsų šalies viltis pasirodys pirmajame projekto pusfinalyje.

„The Roop“ gerbėjai šoka flešmobe prieš atrankų finalą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)