Žinoma popmuzikos dievaitė Monique pasakoja, kad mėgaujasi visu pasiruošimo procesu, negaili savęs scenoje ir už jos ribų. Visgi paskutinę savaitę ji stengiasi susitelkti ir visas mintis perkelti į norą išlaisvinti emocijas finalo scenoje. Pagrindinis tikslas yra paliesti klausytojus ir kartu išgyventi kūrinio transliuojamą emociją.

„Naktimis sapnuoju „Euroviziją”, o dienomis tuo gyvenu. Man taip būna, kai esu kažkuo šimtu procentu užsidegusi. Tačiau paskutinę savaitę stengiuosi nuraminti šį intensyvumą ir priimti naują suvokimą: aš ateinu ten parodyti visą save, su nuoširdumu ir tikrumu”, – likus kelioms dienomis iki finalo sako Monique.

Vos nuskambėjusi nacionalinėse atrankose, lyriška baladė „Make Me Human” sulaukė didžiulio užsienio šalių palaikymo, atlikėją džiugina plūstančios palaikymo žinutės, kūrinys sukasi radijo stočių grojaraščiuose, o nuo praėjusios savaitės dainos muzikinis vaizdo klipas „Youtube” platformoje vis dar laikosi pirmose peržiūrų vietose. Sujaudinta tokio žiūrovų palaikymo, Monique klausytojams dovanoja dar jautresnę akustinę dainos „Make Me Human“ versiją, rašoma pranešime spaudai.

„Manau, atlikti šią dainą Roterdame būtų didžiulis žmonių ir kompetentingos komisijos įvertinimas, muzikinis pasiekimas ir asmeninis stiprybės įrodymas. Šis konkursas man labai svarbus, tačiau tai nėra ledkalnio viršūnės pasiekimas. Muziką aš kasdien vis labiau ir labiau įsimyliu, aš tuo gyvenu ir sustoti nežadu”, – nuoširdumu spindi atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)