Žinoma muzikos pasaulio dievaitė Monique atvirauja, kad jaučia didelę atsakomybę dėl galimybės atstovauti Lietuvą didžiojoje „Eurovizijos” scenoje Roterdame, todėl mintis žengti šį ryžtingą žingsnį į nacionalines atrankas pribrendo tik pajautus tinkamą dainą.

„Kompozitoriaus Vytauto Bikaus parašyta daina iš tiesų sukurta dėl trečiojo mano albumo, tačiau atsistojus ją įrašinėti, pajutau, kad ši daina yra, kur kas daugiau. Mane padrąsino mano komanda, kuri taip pat pajautė šio kūrinio išskirtinumą. Aš tikiu šia daina, todėl skiriu tam daug jėgų ir laiko”, – pranešime spaudai mintimis dalinasi atlikėja.

Monique pasakoja, kad jaučia didelį aplinkinių palaikymą, kuris skatina nepasiduoti ir ryžtingai judėti dėl pergalės ne tik nacionalinėje atrankoje, bet ir tikėti galima sėkme didžiojoje konkurso scenoje: „Labiausiai man įsiminė vieno žmogaus komentaras, kad Vytautas tarsi įlindo į mano galvą ir aprašė viską, ką savyje jaučiu. Džiaugiuosi, kad man pavyksta ištransliuoti emociją ir paliesti klausytoją”, – sako „Eurovizijos” atrankų dalyvė.

Dainininkės teigimu, daina „Make Me Human“ turi daugybę metaforų, kurias kiekvienas gali iššifruoti skirtingai. Kūrinys nesunkiai ras savo klausytoją, ne tik norintį ieškoti gilesnės prasmės, bet ir tokį, kuris tiesiog nori paprastai grožėtis.

„Tai universali istorija, nes daina nėra apie konkretų žmogų, vietą ar laiką, tai emocija apie beprasmybę, būseną, kai jauti, kad labiau egzistuoji, nei gyveni. Tikiuosi, kad taip išgyvenantis žmogus ras užuovėją mano kūrinyje”, – apie dainos jausmą pasakoja Monique.

Atlikėja pridūrė, kad filmuojant šios dainos muzikinį klipą buvo investuota daug laiko: „Vaizdo klipo filmavimas buvo ilgas, prie jo prisidėjo 30 žmonių komanda, tačiau, nepaisant nuovargio, užkulisiuose tvyrojo superinė nuotaika”, – įspūdžiais apie filmavimo aikštelę dalinasi Monique.

Kviečiame įvertinti vaizdo klipą:

Nuotraukų albume - filmavimų akimirkos:

Laidoje DELFI Premjera (straipsnio viršuje) - video iš filmavimo užkulisių!

Ateinantis šeštadienis bus įtemptas ir svarbus, nes paaiškės keturi atlikėjai, kurie keliaus į ilgai lauktą nacionalinės atrankos finalą. Monique sako, kad žiūrovų palaikymas tiesioginiame balsavime bus itin reikalingas, nes kartais rezultatas gali būti nenuspėjamas ir skirtis vos keliais balsais.

„Atėjau čia reikšti meilę muzikai, žmonėms atiduoti visą savo energiją ir savo daina perduoti žinutę. Jeigu klausytojas kartu su manimi išgyvena šią dainą, žiūri ir mintimis palaiko, tai labai noriu, kad tai išreikštų savo balsais, kurių dėka ilgas kelias gali virsti į gražią įgyvendintą svajonę”, – sako atlikėja.

Vietą nacionalinėse „Eurovizijos” finale jau užtikrintai turi keturi atlikėjai: Aistės Pilvelytės, „The Roop“, Rūtos Loop ir KaYros. Šį šeštadienį susumavus komisijos ir žiūrovų balsus bus aiškūs ir kiti dainininkai, kurie vasario 15 dieną kausis dėl kelialapio į didžiąją „Eurovizijos” sceną, gegužės 12-16 dienomis Roterdame, Olandijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)