„Sulaukėme labai daug komentarų ir žinučių, kaip turėtume atrodyti finale ir kokį įvaizdį pasirinkti. Iki šiol atrankoms buvome pasirinkę baltą ir juodą įvaizdžius. Net nenumaniau, kad žiūrovai bus tiek įsitraukę. Atrodo, kad daugybei žmonių patiko tiek vienas, tiek kitas įvaizdis, todėl įdomu pamatyti, kuris iš tiesų geriausias“, – šypsodamasis pasakojo grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Žinomas atlikėjas sakė, jog norėdami atstovauti Lietuvai jie turi atsižvelgti ir į tautiečių nuomonę, todėl apklausa didžiausiame naujienų portale yra puikus būdas tai padaryti. „Tačiau tai, kad žmonės taip palaiko, rodo, jog jiems patiko šokis, daina, o ne kiek buvo svarbus įvaizdis. Tiesiog labai smalsu sužinoti, kurį pasirinks“.

Nors paskutinį žodį tars stilistė ir patys muzikantai, jie pažymėjo, kad į DELFI skaitytojų balsą tikrai bus atsižvelgta. V. Valiukevičius sakė, kad svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad sėkmės atveju šis įvaizdis bus pasirinktas ir didžiojoje „Eurovizijoje“. „Noriu, kad žmonės pagalvotų, kas traukia akį ir padės labiau išsiskirti“, – balsuojantiems perdavė atlikėjas.

Atiduoti savo balsus už patikusią grupės aprangą galite iki penktadienio vakaro.

Abu grupės įvaizdžiai matomi ir jų eurovizinės dainos vaizdo klipe:

Pirmasis įvaizdis:

Antrasis įvaizdis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)