„Kartą paragavus to jausmo pasirodyti didžiojoje „Eurovizijoje“ norisi tai patirti vėl ir vėl. Supratome, jog atėjo laikas išbandyti savo jėgas pačioms. Su daina „Fully“ žengiame iš antro scenos plano į jos priekį. Ši daina gimė lyg palaikymo himnas pirmiausia mums pačioms“, – pranešime spaudai sako dainą sukūrusi grupės vokalistė Berta Timinkaitė.

Anot jos, ši daina yra apie didelę baimę gyventi, patirti ir rizikuoti.

Dainos galite paklausyti čia:

Grupė „the backs“ – tai keturios scenos profesionalės Algė Matekūnaitė, Berta Timinskaitė, Eglė Gadeikytė ir Silvija Pankūnaitė daugeliui jau ilgą laiką žinomos kaip garsiausių šalies atlikėjų pritariančiosios vokalistės. Savo vokalais ketvertukas prisideda prie didžiausių Lietuvos televizinių projektų ir siejamos su tokiais vardais kaip SEL, „G&G Sindikatas“, Jurijus Veklenko, „Daddy was a Milkman“,„SillyCut“, „Tele Bim Bam“, ir kt.

„Daina įkvepia judėti pirmyn, ji leidžia suprasti, kad nesi toks, kuris abejoja savo pasirinkimais. Tereikia atsimerkti, išgirsti ir patikėti“, – sako Berta ir priduria, jog šią dainą parašė apie save, apie savo drauges ir grupės nares Algę, Eglę, Silviją, apie savo mamą ir tėtį, apie kiekvieną iš mūsų, nes mes visi kažko bijome ir ribojame save.

Dainos turinį atspindintis įvaizdis

Grupės „the backs“ sceninis pasirodymas susideda iš trijų emocinių etapų. Gėda, panika ir pyktis, pripažinimas ir susitaikymas – tai užkoduota tiek dainos žodžiuose, tiek muzikiniame takelyje, tiek vizualiniame dainos paveiksle, tiek sceniniame įvaizdyje. Tai pamatysime ir ant nacionalinės „Eurovizijos” atrankos scenos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)