„Šių metų daina yra apie tai, ką jau kelis metus savyje nešioju, stebiu aplinkoje. Tai – per greitas savęs „nurašymas“. Mes per dažnai save nuvertiname. Manome, kad neatitinkame standartų ar esame neįdomūs, per jauni, per seni,“ – pranešime spaudai sakė grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Kalbėdamasis su vienu muzikos prodiuseriu, Vaidotas sužinojo, kad dažnai pas muzikos profesionalus atvykę dvidešimtmečiai teigia besijaučiantys per seni kažko pasiekti. Atlikėjas mano, kad jaunystės kultas mūsų šalyje yra per didelis ir neadekvatus.

„Žmonės, sulaukę 30 metų, jau jaučiasi be laiko pasenę ir beviltiški. Manau, tai nėra normalu. Pats su tokiomis mintimis taip pat susidūriau, bet stengiuosi keisti savo požiūrį, dirbti su dar didesne energija nei tuomet, kai man buvo 20. Šia daina noriu ir savo klausytojams nusiųsti pasitikėjimo bei geros energijos. Mes visi galime būti kuo norime, tada kada norime, ir amžius neturi reikšmės“ – sakė Vaidotas.

Pasak grupės, dainos pavadinimas „On Fire“ (I'm on fire) reiškia jaustis pakylėtai, aistringai, susidomėjusiai, būti pilnam jėgų.

Nuotaikingą dainos vaizdo klipą kūrė režisierė Indrė Juškutė ir operatorius Adomas Jablonskis. Jį atlikėjas su režisiere pristatė laidoje „DELFI Premjera“. Laidos įrašą galite pamatyti straipsnio viršuje.

„Dažnai esame stebimi aplinkinių lyg per padidinamąjį stiklą, savęs ieškome kitų žmonių atspindžiuose, visuomenės nuomonėse, svetimuose žvilgsniuose ir labai dažnai – tas vaizdas būna nepilnas, kreivas. Tačiau kai pradedi pasitikėti savimi – atspindžiai tampa tiesiog žaidimu“ – apie klipo idėją pasakojo režisierė Indrė.

„The Roop“ nariai, paklausti, ar yra pasiruošę atstovauti Lietuvai konkurse, drąsiai sako „taip“. Jų stiprybė – amžius, patirtis, komanda ir profesionalumas. „The Roop“ pasirodys „Eurovizijos“ atrankos laidoje sausio 25 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)