A. Pogrebnojus sakė, kad nacionalinės atrankos pasirodymą stebėjo pirmąkart. „Na, ką apie sceninius įvaizdžius galima pasakyti. Kaip visada, atrodo, kad šis konkursas vykdomas pirmą kartą.

Kas per nykyma ir niūrios spalvos? Gal jau užteks to, kad Lietuvoje už lango beveik poliarinė naktis? O jie dar nutarė vargšus žiūrovus tamsybės jūroje paskandinti. Kur fantazija? Čia juk pop konkursas, muzikinis karnavalas. Nors yra vienas šviesulys šioje šešėlių karalystėje. Tai tos dvynės „Baltos varnos“. Net labai seksualios.

Aš, žinoma, suprantu, kad jos stengiasi dainuoti tokią basą ramtadrylę, bet jų suknelės man primena kazlėkus ir kelmučius iš pasakos „Grybų karas“. Patikėkite, senam mergišiui miško fėjos dar kokios ugningos ir spalvingos būna. Šiame pasirodyme trūksta tik trupučio teisingo grimo ir gerų drabužių. Tos basos raganaitės pusei Lietuvos vyrų, o gal ir moterų stogus nuneš“, – rašė jis išplatintoje žinutėje.

DELFI primena, jog vakar naktį paaiškėjo, kad į kitą atrankos etapą keliauja Monika Marija, „Baltos varnos", MeandI, Gabrielius Vagelis, Andy Vaic ir Petunija. Daugiau informacijos apie nacionalinę atranką galite rasti ČIA.

Vasario 15-ąją dieną nacionalinės atrankos finalo metu paaiškės, kam nusišypsos sėkmė vykti į gegužės 12–16 dienomis Roterdame (Nyderlanduose) vyksiantį tarptautinį konkursą. Šiemet „Eurovizijos" dainų konkursas vyks jau 65-ąjį kartą. Lietuva konkurse dalyvauja nuo 1994 metų. Aukščiausia iki šiol Lietuvos „Eurovizijoje" pasiekta vieta yra šeštoji vieta, kurią 2006 metais užėmė „LT United" su daina „We Are The Winners".

Primename, kad viso bus parodytos šešios laidos – trys atrankinės, dvi pusfinalių ir nacionalinės atrankos finalo laida. Atrankinėse laidose pasirodys po 12 atlikėjų, po kiekvienos laidos bus atsisveikinta su puse iš jų, sulaukusiais mažiausio įvertinimo. Po kiekvieno pusfinalio bus atsisveikinta dar su 5 atlikėjais. Taigi paskutinėje, šeštojoje, laidoje ant scenos pasirodys aštuoni dalyviai. Visi atlikėjai ir grupės atrankoje pasirodys atlikdami vieną kūrinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)