„Kad tai mano kūrinys supratau išgirdusi pirmus tris akordus. Norėjau šiek tiek teatro, perspaustų emocijų, ryškių spalvų ir geros emocijos. Ši daina turi viską, dėl to nė kiek neabejojau savo pasirinkimu“, - idėjomis dalinosi dainininkė.

Merginos nuomone, „Eurovizija“ yra vieta, kur gali išlįsti iš savo komforto zonos, sukurti spektaklį.

„Galima ir lengvai pakvailioti, galima ir išlieti savo emocijas. Tai vienos dainos teatras“, - sako Donata pranešime spaudai.

Būtent teatrališkas ir merginai nebūdingas įvaizdis sukėlė didelį ažiotažą tarp žiūrovų vos tik pasirodžius nuotraukoms iš pirmosios atrakinės laidos filmavimo. Donata net tik sulaukė daug dėmesio, o su juo ir kritikos strėlių, bet buvo pasikėsinta ir į jos feisbuko paskyrą, kuri vienai dienai buvo ištrina iš socialinių tinklų.

Atlikėja kreipėsi į profesionalus, kurie padėjo susigrąžinti asmeninę anketą, tačiau ilgai auginto ir visą Donatos muzikos istoriją sukaupusio bei sertifikuoto gerbėjų puslapio kol kas neatgavo.

Kviečiame pasiklausyti ir įvertinti naujausią Donatos dainą „Made of wax“

Nuotraukų albume - akimirkos iš atrankų pirmojo filmavimo:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)