Po sėkmingo kelio projekte „Šok Su Žvaigžde“ choreografas Paulius Šinkūnas kartu su bendražygiais Justinu Stanislovaičiu ir Zigmantu Baranausku paskutinį kartą mėgins jėgas ir žengs į „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos sceną.

„Trečias kartas nemeluoja, o ketvirto nebus. Šiais metais dalyvaujame, nes jaučiame, kad sukūrėme gerą dainą, kuri pakels nuo kėdžių net žiūrovus namuose. Manau, vienas svarbiausiu dalykų dainoje, yra sukelti emocijas, o mūsų daina yra pripildyta būtent teigiamų emocijų,“ – besišypsodamas pranešime spaudai teigia P. Šinkūnas.

„Daina smagi, kviečianti šokti ir kartu skanduoti. Taip pat daina turėtų nepalikti abejingais tų, kurių antroji religija yra populiariausias Lietuvos sportas krepšinis,“ – teigia Justinas Stanislovaitis

„Esu paruošęs staigmeną,“ – įtariai šypsodamasis sakė Zigmantas.

Grupė „Twosome“ pradėjo savo kelią 2018 metų nacionalinių atrankų į „Euroviziją“ metu ir, kaip teigia grupės nariai, šie metai parodys, ar grupė tęs savo egzistavimą.

„Svarbiausia, kad mūsų pasirodymas suteiktų žmonėms džiaugsmo,“ – teigia grupės nariai.

Naująjį kūrinį galite išgirsti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)