Tuo, ką pamatė žinomas Lietuvos kompozitorius Stanislavas Stavickis – Stano, jis pasidalijo davo paskyroje feisbuke.

„Dieve, koks geras jausmas žinoti, kad į natas nepataikai ne tu vienas. O dar ir Ji. Na taip, tik dabar pažiūrėjau. LRT mediatekoje, bet vėliau nuėjau į oficialų Madonos VEVO kanalą, o kas gi ten? O ten ištaisyta versija, nei vienos intonavimo klaidos beveik nėra. Sunku suprasti, kam taip elgtis, juk transliacija buvo tiesioginė, bet tebūnie. Tame įžvelgiau pliusą.

Dabar tie, kas manote, kad dirbti muzikiniu prodiuseriu lengva, pasiklausykite Madonnos pasirodymo LRT mediatekoje (2h 52min) ir to paties pasirodymo jos kanale.

Oi, kiek tokių "Madonnų" esu per gyvenimą girdėjęs ir daręs tą patį autotune pagalba“, – socialiniame tinkle rašė jis.

Šeštadienio vakarą „Eurovizijos“ finale susirungė 26 šalys. Galiausiai paaiškėjo, kad šių metų nugalėtoju tapo Nyderlandų atstovas Duncanas Laurence'as, atlikęs dainą „Arcade“. Tiesa, dar iki šio paskelbimo Madonna žiūrovams dovanojo trumpą koncertą. Finalo pertraukos metu ji atliko dvi dainas: pirmoji – hitas „Like A Prayer“, antroji – naujas kūrinys „Future“, kurį 60-metė dainininkė atliko kartu su JAV reperiu Quavo.

Madonnos šou prilygintas jos karjeros pabaigai

Nekantriai Madonnos laukę „Eurovizijos“ žiūrovai liko kiek nusivylę šou kokybe ir stebėjosi, kad už jos pasirodymą buvo skirtas dosnus honoraras. Dainų konkurso gerbėjai savo nusivylimą reiškė ne tik socialiniuose tinkluose, dalyvaudami įvairiose atvirose diskusijose, bet ir komentuojant Madonnos įrašus „Instagram“ tinkle iš Tel Avivo.

Internautai tikino, kad dainininkės balsas skambėjo silpnai ir dažnu atveju ji nepataikė į toną. „Madonna ką tik baigė savo karjerą“, – rėžė vienas iš komentatorių. „Negalime slėpti to fakto, kad šis pasirodymas buvo katastrofa. Siaubingas pasirodymas, siaubingas dainavimas ir siaubingos dainos. Galbūt atėjo metas pasisamdyti vokalo mokytoją arba išeiti į pensiją?“ – kritiką žarstė dar kitas internautas. „Esu šokiruota. Myliu tave, Madonna, bet tavo pasirodymas „Eurovizijoje“ buvo tragiškas“, – po naujausia Madonnos nuotrauka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)