Šiemet dainų konkurso vedėjais tapo Erez Tal, Assi Azar, Lucy Ayoub ir Bar Refaeli. Būtent pastaroji iškart po Jurijaus pasirodymo atskleidė, kad turi lietuviško kraujo.

„Aš esu pusiau lietuvė. Norėčiau sakyti, kad tai mano geroji pusė, bet mano vyras dėl to gali supykti“, – juokavo pasaulinį pripažinimą pelnęs modelis, kurios seneliai yra žydai, kilę iš Lietuvos ir Lenkijos.

Bar mamos senelis buvo Lietuvos žydų tautybės.

Bar Rafaeli

DELFI primena, kad supermodelis labiausiai išgarsėjo tuomet, kai tapo Holivudo žvaigždės Leonardo DiCaprio mergina.

33-ejų modelis pastaruoju metu savo gyvenimą kuria su izraeliečių verslininku Adi Ezra. Pora kartu augina trejų metų dukrą Liv.

Prieš kelerius metus užsienio žiniasklaida rašė ir ne apie tokias šviesias Bar gyvenimo akimirkas. Izraelio mokesčių tarnyba 2015 m. gruodį pranešė, kad supermodelis ir jos motina įtariamos vengimu mokėti mokesčius.

Buvo informuojama, kad moterys nepranešė apie užsienyje uždirbtus milijonus dolerių ir prabangius daiktus.

Pasak Izraelio institucijų, B. Rafaeli nepranešė apie „Range Rover“ ir „Lexus“ automobilius, gautus iš kompanijų mainais už reklamą ir fotosesijas.

Mokesčių tarnyba taip pat teigė, kad garsioji manekenė nemokėjo mokesčių už prabangius apartamentus Tel Avive.

B. Rafaeli ir jos motinai šešiems mėnesiams buvo draudžiama išvykti į užsienį be Izraelio valdžios leidimo.

Antrojo pusfinalio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)