„Nusivylimas, be abejonės, yra mano širdyje, bet aš džiaugiuosi dėl savęs ir už tuos žmones, kurie mane palaikė ir iki šiol palaiko.

„Eurovizija" yra žaidimas. Vienais metais pasiseka, o kitais ne. Niekada nežinosi, ko reikia „Eurovizijai". Džiaugiuosi, kad pats pasirodžiau taip, kad pačiam negėda.<...> Visos šalys, kurios pateko į finalą, pateko pelnytai", – sakė jis.

Jurijus taip pat sakė, jog kol kas susisiekti su artimaisiais nespėjo ir savo telefoną įsijungs tik įėjęs į viešbučio kambarį.

Visas karščiausias „Eurovizijos" naujienas iš Tel Avivo DELFI skaitytojams pateikia specialioje rubrikoje, kurioje rasite ne tik Jurijaus dienoraščius, išskirtinius interviu, bet ir nuotraukų albumus bei vaizdo reportažus iš konkurso bei jo užkulisių.

Šių metų konkursas, kuris visus „Eurovizijos" gerbėjus sukvietė į Izraelį, šaliai viso kainavo daugiau nei 28.5 mln. eurų. Konkursas, kaip ir kasmet turi ir savo šūkį. Šiemet juo tapo raginimas „išdrįsk svajoti".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (901)