„Dabar, kai mano pasirodymas laukia jau už dviejų dienų, itin saugau savo balsą ir atsakingai einu miegoti laiku bei sportuoju, tačiau kaip galėčiau praleisti tokį vakarą. Su komanda ir delegacija nusprendėme, jog vis dėlto tai yra šventė, todėl tai bus toks mažas mūsų lietuviškas vakarėlis.

Kartu įdomu ir kaip seksis pirmojo pusfinalio dalyviams. Turbūt daugelis jau išsirinko ir mėgstamas pirmajame pusfinalyje esančių atlikėjų atlikėjų dainas. Galiu pasakyti, kad šis pusfinalis taip pat yra stiprus“, – kalbėjo Jurijus.

Tačiau ilgai vakaroti atlikėjas antradienį neketina. Skaičiuojant paskutines dienas iki lemtingojo pasirodymo jam itin svarbu gerai išsimiegoti ir maksimaliai gerai pasirodyti. Kaip pastebi pats J. Veklenko, nors jis jau antrą savaitę yra apsistojęs vienu didžiausių vakarėlių miestu vadinamame Tel Avive, vakarėlius tenka iškeisti į repeticijas tam, kad ketvirtadienį pagrindiniu jo pasirodymo akcentu išliekantis unikalus balsas skambėtų ypač stipriai.

Šiuo metu Tel Avive kartu dirbanti naujienų portalo DELFI komanda savo išskirtinius reportažus ir naujausią medžiagą publikuoja ČIA.

Primename, kad „Eurovizijos" dainų konkursas Tel Avive vyksta gegužės 14, 16 ir 18 dienomis, tačiau mūsų šalies atstovas pasirodys antrajame pusfinalyje. Visas šio projekto naujienas kviečiame sekti kartu su DELFI tiesiogiai iš Izraelio.

Į pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį skubantys fanai:

Būdamas Izraelyje Jurijus negalėjo praleisti ekskursijos į Negyvąją jūrą. Maudynėmis itin sūriame vandenyje ir purvo voniomis besimėgavęs dainininkas juokavo, kad tai – kaip SPA malonumai prieš generalines repeticijas, kurios laukia jau trečiadienį.

„Prieš rytojų ir generalines repeticijas, galima sakyti, tai paskutinė tokia išvyka. Dabar laikas, kai esu itin susikoncentravęs ir visą dėmesį skiriu tik kuo geresniam dainos atlikimui“, – sakė atlikėjas.

Įspūdingas kraštovaizdis ir nepaprasta patirtis Jurijui itin patiko, tačiau jis neslepia, jog prieš antrąjį pusfinalį visos jo mintys nukreiptos į „Euroviziją“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)