Balsuodamas Izraelyje Jurijus jautėsi užtikrintai ir nevengė pajuokauti, o fotografų prašomas pozuoti prie balsadėžės, nusijuokė, jog prireikus gali viską daryti itin lėtai.

„Kai nori, tikrai viską gali ir tai yra pilietinė pareiga, kurią turi atlikti kiekvienas. Visiškai nesvarbu, kur žmogus tuo metu yra ar gyvena. Čia, Izraelyje, žmonės rikiuojasi eilėmis tam, kad galėtų balsuoti. Kitose šalyse taip pat neturėtų būti tokių pasiteisinimų kaip darbas, miegas, negalėjimas dėl kažkokių kitų priežasčių. Jei mes atradome laiko visur bėgiodami, tai daryti privalo kiekvienas.

Izraelio ambasadoje jaučiuosi kaip grįžęs namo. Pirmas dalykas, kurį pamačiau čia atėjęs, buvo lietuviška apsaugos darbuotojo uniforma“, – besišypsodamas pasakojo Jurijus.

Dėmesio mūsų šalies atstovui negailėjo ir ambasados darbuotojai bei Lietuvos ambasadorius Izraelyje Edminas Bagdonas.

„Balsuosime ir tikrai žiūrėsime“, – Jurijui bepozuojant fotografams žadėjo ambasados atstovai.

Primename, kad „Eurovizijos" dainų konkursas Tel Avive vyks gegužės 14, 16 ir 18 dienomis. Visas šio projekto naujienas kviečiame sekti kartu su DELFI tiesiogiai iš Izraelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)