Gegužės 7-ąją Jurijus patyrė pirmąją pažintį su eurovizine scena. „Run With The Lions“ kūrinį atlikęs dainininkas buvo apsirengęs juodai. Įprastą tamsų Jurijaus įvaizdį papildė militaristinio stiliaus švarkelis. Tiesa, nėra aišku, ar būtent šis įvaizdis bus tas, kurį išvysime pusfinalyje. Žinoma tik tai, kad atlikėjas liks ištikimas juodai spalvai.

Kaip ir Jurijaus įvaizdis, taip ir scena jo pasirodymo metu daugiausiai laiko skendės tamsoje. Tik retkarčiais, kuomet atlikėjo balsas ima kilti ar dainuojamas priedainis, už jo nugaros ekrane pasirodo gelsvos ir judančios taškelių kompozicijos.

Anksčiau kaip pritariantysis vokalistas „Eurovizijoje“ dalyvavęs Jurijus šiemet tapo Lietuvos viltimi. Mūsų šalies atstovas pasirodys antrajame projekto pusfinalyje gegužės 16-ąją.

Prieš pat pirmąją didžiosios „Eurovizijos“ repeticiją Tel Avive, Lietuvos atstovas dainų konkurse pateikė dar vieną staigmeną kūrinio „Run With The Lions“ gerbėjams. Atlikėjas pristatė kartu su vienu geriausių šalies prodiuserių Leonu Somovu įrašytą dainos remiksą.

Pristatydamas dainos remiksą, atlikėjas neslėpė džiaugsmo, kad rezultatu liko labai patenkintas.

„Tobulybei nėra ribų, kad ir kokia daina būtų gera visada atsiras žmonių kurie per savo kūrybinę prizmę perleidę tavo dainą ją patobulins, kaip ir nutiko šiuo atveju. Kiekvienas Lietuvos atlikėjas svajoja, kad jo dainą remiksuotų pats Leon Somov! Elektroninės muzikos dievaitis!“, - pranešime spaudai teigė Jurijus.

Daugybės liaupsių sulaukusi daina jau spėjo tapti populiaria ir tarp užsienio „Eurovizijos“ gerbėjų, o naujoji dainos versija ypatingai patiks elektroninį skambesį mėgstantiems gerbėjams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)