Izraelio valstybės nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Lietuvai Amiras Maimonas sakė, kad jį nudžiugino žinia apie tai, jog mūsų šaliai atstovaus būtent Jurijus. Diplomatas atlikėjui linkėjo ne tik sėkmės, tačiau ir rasti laiko paragauti vietinės virtuvės patiekalų.

J. Veklenko yra 19-asis mūsų šalies atstovas šiame konkurse, kuris jau visai netrukus žengs oranžiniu kilimu Tel Avive.

Spaudos konferencijos metu J. Veklenko sakė, kad esminių pakeitimų savo pasirodyme nedarys.

„Jaučiuosi užtikrintai ir jei būtų kitaip, nebūčiau dalyvavęs atrankoje. Pasirodymas šiek tiek keisis, bet svarbiausiu liks dainavimas“, – sakė atlikėjas.

Gerai nusiteikęs J. Veklenko pridūrė, kad iki pat sekmadienio, kai leisis į didįjį savo eurovizini nuotykį, eis ir į darbą biure bei nepamirš kitų savo kasdienių pareigų.

Po spaudos konferencijos į vakarėlį susirinko ir žinomi svečiai, tarp kurių buvo galima sutikti ir keliautoją Rimvydą Širvinską-Makalių, prodiuserį Leoną Somovą, televizijos žurnalistę Jolantą Svirnelytę, stilistą Joringį Šatą, televizijos laidų vedėją Gabrielę Martirosionaitę, brolius Vincą ir Vilių Alesius bei kitus kviestinius svečius, kuriems Jurijus atliko savo „Run With The Lions“ kūrinį.

Primename, kad „Eurovizijos" dainų konkursas Tel Avive vyks gegužės 14, 16 ir 18 dienomis. Visas šio projekto naujienas kviečiame sekti kartu su DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)