Madride „Eurovizijos“ vakarėlis ir pats renginys truko dvi dienas. Ir ne veltui sakoma, kad ispanai yra viena temperamentingiausių tautų. Dar prieš man su visa komanda atvykstant prie viešbučio buriavosi gerbėjai.

Vėliau laukė interviu „Eurovizijos“ naujienų portalams, vietinėms medijoms ir, žinoma, kaip be garsiojo „Wiwibloggs“. Akimirkas iš interviu įkelsiu ir į nuotraukų galeriją. Buvo tikrai nerealu, o įspūdžių – visam gyvenimui.

Viso šiame vakarėlyje dalyvavo 18 šalių bei atvyko nemažai ankstesnių metų nugalėtojų. Kai man reikėjo pristatyti ir sudainuoti savo dainą, visa pilnutėlė salė dainavo kartu su manimi. Daugiau nei 2000 žmonių šėlo viename vakarėlyje, kuris pulsavo „Eurovizijos“ ritmu.

Visada smagu išgirsti, kad žmonėms patinka mano daina, o jos žinutė apie laisvę būti savimi įkvepia ne vieną. Tiesa, nemažai klausimų sulaukiame ir dėl to, kaip atrodys pats pasirodymas. Planų yra ir jų daug, bet nemažai kas priklauso ir dėl techninių dalykų. Dar sunku kažką spręsti, o tikrasis vaizdas paaiškės kai tik nuskrisime ten ir turėsime pirmąją repeticiją.

Kalbant apie aprangą, galiu pasakyti tik tiek, kad ji pasikeis, tačiau tai yra antraplanis dalykas, o mano pasirodyme svarbiausia yra daina, atlikimas ir svarbi žinutė, kurią jau labai greitai perduosiu visai Europai.

Manau, kad svarbiausia šio konkurso metu yra suvienyti mūsų tautą visame pasaulyje. Daug lietuvių gyvena užsienyje, todėl labai svarbu, kad būtent dabar susivienytume ir įrodytume, jog mūsų pasaulyje kur kas daugiau nei 3 000 000 ir kartu mes galime labai daug.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)