Kadangi jos dainos vaizdo klipe netrūksta ir vaizdų iš „Eurovizijos“ konkurso Portugalijoje užkulisių, dainininkė prisiminė, jog laikotarpis Lisabonoje buvo kupinas maldos ir susikaupimo.

„Visa „Eurovizija“ buvo kaip išbandymas man kaip asmenybei, nes tai yra ne tik apie dainą. Esminis momentas yra koncentracija viduje ir vidinė ramybė, nes jei to neturi, neįmanoma išbūti.

Tai buvo manęs pačios kaip asmenybės išbandymas. („Eurovizijoje“) labai svarbu nepamesti savęs ir būti nuoširdžiu su kitais. Mačiau daug atlikėjų, prie kurių priėjus žurnalistams jie atkirsdavo, kad negali kalbėti ir neturi laiko. Tų atlikėjų nelabai kas mėgo ir nenorėjo vėliau bendrauti. Net jų rezultatai nukentėjo“, – pasakojo ji.

Paklausta, kokį patarimą galėtų duoti Jurijui ir kitiems šių metų konkurso dalyviams, Ieva buvo atvira. Svarbiausia vis dėlto nesusireikšminti ir nesijausti didele žvaigžde.

„Man visada yra pavyzdys tokios žvaigždės kaip Jamesas Bluntas ar Taylor Swift, kurie yra itin populiarūs užsienio atlikėjai, bet tokie paprasti, kai bendrauja su žurnalistais ir savo fanais.

Scenoje gali būti žvaigžde ir bomba, bet kai nulipi nuo jos, esi paprastas žmogus. Sužvaigždėjimas man labai nepatinka ir niekada nepatiko. Tai yra didelis kliuvinys pasiekti auditoriją“, – sakė ji.

Anot I. Zasimauskaitės, stebėdama mūsų atstovo pasirodymą šių metų konkurse ji priekaištų neturi. Jai patinka tiek Jurijaus daina, tiek charizma. „Neturiu prie ko prikibti. Tiek kalbant apie dainą, tiek patį Jurijų. Man visa daina ir Jurijaus charizma, kaip jis ją (dainą) atlieka bei koks yra scenoje, labai patinka. Jis turi puikią vadybą, kuri rūpinasi visais kitais elementais ir netgi prognozuočiau jam pirmąjį penketuką. Nežinau kodėl, bet jaučiu, kad Jurijus turi didelius šansus šiemet“, – kalbėjo ji DELFI.

Jurijus Veklenko

J. Veklenkos išskirtinumu žinoma atlikėja įvardija neapaaiškinamą magiją, kurios jo asmenybei netrūksta. Pasak DELFI viešnios, Jurijus yra tarsi magiška asmenybė. Scenoje jis geba būti tikru liūtu, o nulipęs nuo scenos tampa paprastu vaikinu.

Pačiam pasirodymui, kurį jau matėme ir nacionalinės atrankos metu, komplimentų taip pat negailėta, o Tel Avive, kur šiemet ir vyks didžioji „Eurovizija“, Ieva tikisi išvysti dar geresnį numerį.

„Labai tave myliu, Jurijau. Tu esi nuostabus. Labai linkiu tau sėkmės. Būk savimi ir nepamesk savęs“, – tarsi perduodama estafetę linkėjo I. Zasimauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)