„Viskas puikiai pavyko, vakar turėjome interviu su BBC televizija ir radiju. Visi labai draugiškai bendrauja, ėmė interviu labai draugiškai, jaučiuosi tiesiog puikiai“,– džiaugėsi Jurijus.

Palygino su Amsterdamu

Mūsų šalies „Eurvizijos atstovas palygino pasirodymą Londone su Amsterdamo koncertu. Jo nuomone, Londonas jį sutiko gerokai šilčiau.

„Nors koncertas Londone buvo žymiai mažesnis, nei Amsterdame, tačiau jis man patiko labiau. Žinoma, nesakau, kad Amsterdame buvo blogai. Tačiau koncertuojant Londone, žmonės galėjo arčiau prieiti, galėjau jausti jų teigiamą energiją“,– minėjo atlikėjas.

Jurijus juokavo, jog žmonėms, galimai, buvo sumokėta. Nes šie labai stipriai skandavo ir palaikė jį iš visos širdies.

„Visi žmonės labai palaikė, skandavo. Tai buvo nereali publika. Bendras vaibas buvo šiltesnis ir geresnis, nei Amsterdame. Čia žmonės gatvėje netgi prieina, nori fotografuotis. Gal šios šalies gyventojams pati „Eurovizija“ labiau patinka, nežinau“,– kalbėjo Jurijus.

Susipažino su konkurentais

Kuomet kalbinome Jurijų telefonu, jis vaikščiojo po parduotuves prieš grįžtant į Lietuvą. Atlikėjui liko dar vienas koncertas Madride, jis vyks prieš didžiąją „Euroviziją“.

Jurijus DELFI pasakojo susipažinęs su kitų šalių „Eurovizijos“ atstovais, jie pasirodė labai draugiški.

„Kol kas nei vienas kitos šalies atstovas nepaliko blogo įspūdžio. Visi buvo žiauriai faini. Susipažinau su Švedijos atstovu, taip pat su Prancūzijos. Pastarasis man pasirodė labai šiltas žmogus. Iš tiesų, visi labai paprasti. Tiesa, dar su Sergejumi Lazarevu nesame bendravę, galbūt pro jo apsauginius nepavyks prasibrauti norint pasikalbėti“,– juokavo atlikėjas.

Jurijaus eurovizinis dienoraštis iš Londono - nuotraukų galerijoje ir vaizdo reportaže straipsnio viršuje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)