Iš viso pirmajame ir antrajame pusfinaliuose susikaus 35-ios šalys, rašoma eurovision.tv. DELFI primena, kad šių metų „Eurovizija“ vyks Izraelyje, Tel Avive. Pirmasis projekto pusfinalis skambės gegužės 14-ąją dieną, o antrasis – gegužės 16-ąją. Finalą milijonai žiūrovų išvys gegužės 18-ąją.

Lietuvai atstovaujantis Jurijus Europos širdis bandys užkariauti su daina „Run With The Lions“. Visi trys eurovizinės dainos autoriai Pelė Loriano (Šveicarija), Ericas Lumiere (JAV) ir Ashley Hicklinas (Didžioji Britanija) yra įsitikinę, kad mūsų šalies atstovas „Eurovizijoje“ turi daug šansų ne tik patekti į „Eurovizijos“ finalą, bet ir jį laimėti.

Praėjusiais metais triumfavęs Izraelis iškart pateko į projekto finalą ir jame pasirodys 14-uoju numeriu. Visų šalių pasirodymų eilės tvarką galite pamatyti žemiau.

Pirmojo pusfinalio eilės tvarka:

1. Kipras
2. Juodkalnija
3. Suomija
4. Lenkija
5. Slovėnija
6. Čekija
7. Vengrija
8. Baltarusija
9. Serbija
10. Belgija
11. Gruzija
12. Australija
13. Islandija
14. Estija
15. Portugalija
16. Graikija
17. San Marinas

Antrojo pusfinalio eilės tvarka:

1. Armėnija
2. Airija
3. Moldova
4. Šveicarija
5. Latvija
6. Rumunija
7. Danija
8. Švedija
9. Austrija
10. Kroatija
11. Malta
12. Lietuva
13. Rusija
14. Albanija
15. Norvegija
16. Nyderlandai
17. Šiaurės Makedonija
18. Azerbaidžanas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)