„Pastangos buvo didžiulės visos komandos, ne tik mano. Teko pasiruošti psichologiškai, ignoruoti tai, kas tave gali smukdyti ir susitelkti į pozityvą. Dirbau su savimi, nes žinojau, dėl ko aš tai darau. Aš nieko nesitikėjau, tačiau gero darbo ir repeticijų dėka viskas atsipirko“, – DELFI TV studijoje šyptelėjo jis.

Tiesa, kalbėdamas apie pasiruošimą Jurijus galvoje turėjo ne tik minčių valdymą, bet ir fizinį pasirengimą. Dainininkas jau kurį laiką aktyviai sportuoja ir iki „Eurovizijos“ konkurso planuoja dar labiau sutvirtėti bei išryškinti raumenis.

Savo tikslų Jurijus užmiršti neleidžia ir sekėjams socialiniuose tinkluose. Naujausiame įraše „Facebook“ tinkle jis prabilo apie sporto naudą ir pasidalino nuotrauka be marškinėlių.

„Kodėl aš sportuoju? Nes tai man suteikia vidinės ramybės bei įveda disciplinos į mano gyvenimą! Tai man padėjo susikaupti ir atlaikyti visą eurovizinio traukinio smūgį! O pastarasis buvo labai greitas ir galingas. Vidinė ramybė ir pasitikėjimas savimi – tai, ko mes visi ieškome! O pasitikėti savimi man padėjote jūs! Savo žinutėmis bei palaikymo šūksniais! O svarbiausia, ką noriu visiems pasakyti, nustokite dvejoti savimi ir siekite savo tikslų!“ – gerbėjus motyvavo Jurijus, o sekėjai neliko skolingi, pagirdami atlikėją už puikią fizinę formą.

„Didelė pagarba sportuojančiam“, „Nuostabus žmogus“, „Sveikame kūne – sveika ir siela“, – po viena naujausių Jurijaus nuotraukų komentavo jo gerbėjai.

Kaip DELFI interviu minėjo Lietuvos atstovas, šiuo metu jis apie poilsį negalvoja, o atitrūkti nuo neigiamų emocijų jam padeda darbas informacinių technologijų srityje ir sportas. Anot jo, būtent aktyvi veikla jam leidžia susikaupti ir siekti savojo tikslo. Negana to, Jurijus, kuris prisipažino esantis perfekcionistas, savo gyvenime vengia alkoholio.

Dainininkas neslepia, kad daug kalbėti apie asmeninį gyvenimą jam nėra aktualu – jis tikisi, kad gerbėjai pirmiau vertins jo darbą scenoje, o ne tai, kas yra už jos ribų.

„Žmonėms nereikia matyti tavo kruvino darbo, prakaito rūsiuose, sporto salėje, bibliotekoje. Jie mato tik tas tris minutes, bet tu žinai, kiek tu įdėjai. Taip, žinoma, kartais būna sunku suderinti biuro darbą nuo 8 iki 17 val., po to – vokalo repeticijas ir galiausiai apie 23 val. vakare – sporto salę. Bet man patinka toks ritmas, nes viskas yra sustatyta į vietą, viskas yra gerai subalansuota“, – DELFI tikino Jurijus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)