Tikrasis „Eurovizijos" gerbėjas Justas Buivydas yra įsitikinęs, jog šių metų atrankos yra itin stiprios. Taip jas vertina ir kiti gerbėjai bei žiūrovai forumuose.

„Visi pabrėžia, kad šiemet „Eurovizijos" nacionalinės atrankos finalas yra stiprus. Kai kurie kitų šalių finalai būna stipresni, kai kurie silpnesni, bet Lietuva labai išsiskiria. Manau, kad visos mūsų finale esančios dainos patektų į didžiosios „Eurovizijos" finalą", – sakė jis.

Ir jei dalis gerbėjų nusivylė, jog finale neliko Monikos Marijos dainos „Criminal", anot Justo, dar daugiau jų nudžiugo, jog grįžta ryškusis Alen Chicco.

„Kai kurie gerbėjai net supyko ant Monikos Marijos, bet nereikėtų to priimti asmeniškai. Aš palaikau šį sprendimą ir kai sužinojau, kad dar ir su daina „Criminal" ji eis į atrankas, pagalvojau, kad ar nebus padaryta klaida, tačiau viskas ištaisyta (juokiasi). Didžioji dalis žmonių palaiko Moniką Mariją", - palaikymo neslėpė jis.

Karolina Marcinkevičiūtė, Justas Buivydas, Alen Chicco, Monika Marija

Tiesa, J. Buivydas domisi ne tik „Eurovizijos" atrankomis, bet ir tuo, kas vyksta kitose šalyse besiruošiant šiam konkursui ir kaip dainas vertina fanai užsienyje. Šįkart jis nepraleido progos pasidomėti ir lažybininkų spėjimais.

„Jei gerai prisimenu, Monika Marija niekada nebuvo susitikusi scenoje su Jurijumi Veklenko. Visur, kur dalyvavo Monika Marija, ji gavo aukščiausius balus tiek iš komisijos, tiek ir žiūrovų.

Kai pasirodydavo Jurijus, aukščiausius balus gaudavo jis. Remiantis lažybų bendrovėmis, favoritas buvo Jurijus, bet kai buvo atsisakyta dainos „Criminal", viskas apsivertė. Monika Marija išlošė. Lažybininkai yra visiškai užtikrinti dėl Monikos Marijos pergalės", – kalbėjo DELFI pašnekovas.

Monikai Marijai likus tik su daina „Light on" ir atsisakius kūrinio „Criminal", gerbėjai tarsi pasiskirstė į dvi stovyklas. Justas sakė, kad jei finale būtų likusios dvi Monikos Marijos dainos, greičiausiai žiūrovai taip pat būtų išsiskyrę ir tuomet padidėtų tikimybė, jog laimės J. Veklenko. Dabar, kai Monika Marija į sceną lips tik su daina „Light on", dalis gerbėjų vis tiek palaikys ją. „Nenoriu nieko išskirti, bet užsieniečiai labai palaiko Moniką Mariją ir sako, kad arba ji, arba nieko", – apie prognozes kalbėjo jis.

Karolina Marcinkevičiūtė

Tačiau šio konkurso atrankos visada buvo nenuspėjamos ir net aiškėjant favoritams, galiausiai viskas gali apsiversti aukštyn kojomis. „Manau, kad ir ką išrinksime, mums puikiai pasiseks ir būsime finale", – optimistiškai prognozavo „Eurovizijos" ekspertas.

DELFI primena, kad praėjusį šeštadienį vykusiame pusfinalyje Alen Chicco su 6 balais liko penktas, o Monika Marija – trečia, tad pasislinkus dalyvių eiliškumui „Your Cure" atlikėjui atiteko galimybė kovoti ir finale, o Monika Marija turės sumokėti tūkstantinę baudą, nes pažeidė konkurso taisykles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)